321
Ο Γκάτλιν αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με απαγορευμένες ουσίες | Paul Gilham/Getty Images

Το ντόπινγκ σκιάζει τον θρίαμβο του Τζάστιν Γκάτλιν επί του Γιουσέιν Μπολτ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 14:08
Ο Γκάτλιν αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με απαγορευμένες ουσίες
| Paul Gilham/Getty Images

Το ντόπινγκ σκιάζει τον θρίαμβο του Τζάστιν Γκάτλιν επί του Γιουσέιν Μπολτ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 14:08

Ενα αποκλειστικό δημοσίευμά της βρετανικής εφημερίδας Telegraph φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον σπρίντερ Τζάστιν Γκάτλιν. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι ο Γκάτλιν μαζί με έναν ατζέντη και τον προπονητή του αγόρασαν απαγορευμένα σκευάσματα αξίας 250.000 δολαρίων.

Ο άνθρωπος που υποκλίθηκε μπροστά στον Μπολτ, αφού πρώτα τον είχε νικήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017 το καλοκαίρι στο Λονδίνο, δήλωσε αθώος και απέλυσε τον προπονητή του, Ντένις Μίτσελ.

Ο σπρίντερ μάλιστα παρέδωσε δείγματα της τελευταίας πενταετίας στα οποία φαίνεται ότι δεν έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Από την πλευρά της, η USADA  (η Αμερικανική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ) ερευνά την υπόθεση. «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι πολύ σοβαροί και γνωρίζω ότι  η USADA θα ερευνήσει την υπόθεση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΙAΑF (Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου), λόρδος Κόε.

Οσο για τον μάνατζερ του Γκάτλιν, Ρόμπερτ Βάγκνερ, δήλωσε: «Δεν ήμουν μπλεγμένος σε θέμα ντόπινγκ». Ο πρώην ολυμπιονίκης, Ντένις Μίτσελ, με δήλωσή του στη «Daily Telegraph», τόνισε: «Ποτέ δεν πρότεινα με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποιον από τους αθλητές μου να χρησιμοποιήσουν απαγορευμένες ουσίες, ποτέ δεν ήμουν εξοικειωμένος στο να προπονώ τους αθλητές μου με τέτοιου είδους ουσίες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...