325
Η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη που βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, σε φωτογραφία της από τα social media | INTIMENEWS

«Μίλησε» το κινητό της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 12:16
Η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη που βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, σε φωτογραφία της από τα social media
|INTIMENEWS

«Μίλησε» το κινητό της Δώρας Ζέμπερη

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2017, 12:16

Θέμα χρόνου θεωρεί η αστυνομία την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς οι διωκτικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους την εικόνα του δράστη όπως και στοιχεία για το στίγμα του κινητού της άτυχης εφοριακού το οποίο μετά τη δολοφονία της βρέθηκε στην Ομόνοια. H 32χρονη εφοριακός είχε βρεθεί νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης, 18 Οκτωβρίου, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Οπως έγινε γνωστό, το Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας των εταιρειών που εδρεύουν απέναντι από το νεκροταφείο, στις οποίες εμφανίζεται ο δράστης που μαχαίρωσε 14 φορές την εφοριακό μέσα στο κοιμητήριο.

Το πιθανότερο είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δολοφονία ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από διαφορετικό σημείο του κοιμητηρίου.

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη πήρε ακόμη μαζί του το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο για ώρες έδινε στίγμα από την περιοχή της Ομόνοιας. Είναι πιθανόν ότι στη συνέχεια το έδωσε σε κάποιον κλεπταποδόχο στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου, μια περιοχή όπου γίνεται μεγάλη διακίνηση κλοπιμαίων σε καθημερινή βάση.

Πρόκειται για στοιχείο που ενισχύει την εκδοχή η Δώρα να έπεσε θύμα ληστή, ο οποίος σκέφτηκε να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Την Τετάρτη το «Εθνος» ανέφερε ότι οι έρευνες προσανατολίζονται σε άτομα τα οποία έχουν φάκελο για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Ζέμπερη είχε πει την Τρίτη στον ΑΝΤ1 ότι ένα ζευγάρι έδωσε στις Αρχές ένα «σημαντικό αντικείμενο», το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου. Δεν διευκρίνισε πάντως ποιο είναι αυτό, αν πρόκειται δηλαδή για τη τσάντα ή το πορτοφόλι της Δώρας.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία, πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα», ανέφερε η δικηγόρος.

Αξιωματικοί της αστυνομίας σημειώνουν εξάλλου ότι, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, πιθανότερη εκδοχή είναι η ληστεία μετά φόνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...