462
Ο Κώστας Ζέμπερης πριν από την κηδεία της κόρης του | INTIMEnews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το άλλοθι του πατέρα της Δώρας κατέθεσε ο συνήγορός του

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 21:55
Ο Κώστας Ζέμπερης πριν από την κηδεία της κόρης του
|INTIMEnews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το άλλοθι του πατέρα της Δώρας κατέθεσε ο συνήγορός του

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 21:55

Νέα στοιχεία κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο συνήγορος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, προσήλθε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΓΑΔΑ και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ αρχικώς φήμες ήθελαν τον πατέρα της δολοφονηθείσας, να προσέλθει προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο πατέρας της εφοριακού βρέθηκε όντως με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο αλλά αρκετές ώρες μετά το φονικό. Τόνισε δε ότι στο ταξί του Ζέμπερη, υπήρχε μηχάνημα τηλεματικής που έχει καταγράψει αναλυτικά πού βρισκόταν το όχημα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.10.2017).

Στις 17:15 ο πατέρας της Δώρας ήταν στην περιοχή του Ζωγράφου. Έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε στις 20.56.

«Οταν πέρασε λοιπόν, πράγματι πήρε κάποιον άνθρωπο. Τον πήρε από το νεκροταφείο και τον μετέφερε στον Λόφο Σκουζέ. Γνωρίζουμε και τη διεύθυνση. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του ταξί είχε δύο οδηγούς στο ταξί. Μπορούσε λοιπόν ανά πάσα στιγμή να βλέπει τη διαδρομή που έκανε το ταξί. Ο πατέρας λοιπόν, είπε όλη την αλήθεια» δήλωσε ο δικηγόρος, και συνέχισε: «Παρέλαβε λοιπόν το ταξί από τον άλλο οδηγό στις 16:55, από τον Κολωνό. Άρα δεν συμπίπτει με την ώρα του εγκλήματος. Πέρασε Ζωγράφου, Καισαριανή, Κέντρο, στις 19:30 πήγε στην Ευελπίδων, στις 20:10 πήγε Κολωνάκι – Μαρούσι, έκανε τη διαδρομή Κηφισίας, Σπύρου Λούη προς Περισσό και πήγε και παρέλαβε άνθρωπο από την είσοδο του Β’ Νεκροταφείου στις 20:56. Στο Β’ Νεκροταφείο πράγματι πήγε 8 ώρες αργότερα».

Ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, σχολιάζοντας τις υπόνοιες που υπήρχαν για τον πελάτη του, διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη στυγερή δολοφονία.

Οπως είπε, ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έκανε τις δηλώσεις. Αυτές τις τελευταίες μέρες πραγματικά υπήρχαν πάρα πολλές υπόνοιες για τον πατέρα. «Ήταν σε σοκ, δεν είπε ψέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΛ.ΑΣ. «Ολοι είναι ύποπτοι» 

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε ημέρες από την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας, μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να ρίχνει «φως» στην υπόθεση της δολοφονίας της.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι, εφόσον δεν έχει βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας, «όλοι είναι ύποπτοι».

Ο Κώστας Ζέμπερης κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για αρκετές ώρες την Κυριακή, επαναλαμβάνοντας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, όσα είχε πει σε συνεντεύξεις του το Σάββατο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της άτυχης εφοριακού δεν επέμεινε στον αρχικό ισχυρισμό του, ότι δηλαδή η δολοφονία της Δώρας έχει κάποια σχέση με τις υποθέσεις που ερευνούσε στη ΔΟΥ όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν για αρκετή ώρα στη σχέση που είχε ο πατέρας με το παιδί του και όπως αποκαλύφθηκε, είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθουν σε επαφή, ενώ η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονέων αντιμετώπιζε πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...