205
Ο Μπραντ Πιτ ως μετεωρολόγος στην αμερικανική TV | Facebook/ComedyCentral

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται μετεωρολόγος για να εξηγήσει το λάθος του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2017, 19:40
Ο Μπραντ Πιτ ως μετεωρολόγος στην αμερικανική TV
|Facebook/ComedyCentral

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται μετεωρολόγος για να εξηγήσει το λάθος του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2017, 19:40

Τι προβλέπει ένας μετεωρολόγος μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή; Ζέστη και… «κανένα μέλλον». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Μπραντ Πιτ, σε εμφάνιση-έκπληξη στο τηλεοπτικό σόου του αυστραλού κωμικού Τζιμ Τζέφρι.

«Για να καταλάβουμε την κλιματική αλλαγή και τι σημαίνει για τον κόσμο, ορίστε ο δικός μας άνθρωπος για τον καιρό», λέει προς το τέλος της εκπομπής ο 40χρονος Τζέφρι, του οποίου το σόου «The Jim Jefferies Show» έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Τρίτης στην αμερικανική τηλεόραση. Αμέσως μετά η κάμερα στρέφεται προς τον Μπραντ Πιτ, που κακοντυμένος και σχεδόν σαχλός -όπως είναι συνήθως οι τηλεοπτικοί μετεωρολόγοι στις ΗΠΑ- εξηγεί τι θα συμβεί στη Γη.

Στέκεται μπροστά από τον χάρτη και σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και με τρεις φράσεις, ο συνοψίζει με πικρόχολο χιούμορ τι θα συμβεί με την άνοδο της θερμοκρασίας και τι θα γίνει στο μέλλον. «Τα πράγματα θα γίνουν θερμότερα σε αυτήν εδώ την περιοχή και αυτήν εδώ την περιοχή», λέει ο ηθοποιός, δείχνοντας ουσιαστικά ολόκληρο το χάρτη. Όσο για το μέλλον, όταν τον ρωτά ο Τζέφρι αν έχει κάποια πρόβλεψη, εκείνος απαντά: «Δεν υπάρχει μέλλον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...