177
Τα tweets που αναζοπύρωσαν τη μάχη ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη και ανέβασαν για άλλη μια φορά το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη | Digital Artwork: Moufanet

Μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη στο Twitter και για τον Τσανγκ του «Survivor»

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 13 Μαρτίου 2017, 10:20
Τα tweets που αναζοπύρωσαν τη μάχη ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη και ανέβασαν για άλλη μια φορά το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη
|Digital Artwork: Moufanet

Μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη στο Twitter και για τον Τσανγκ του «Survivor»

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 13 Μαρτίου 2017, 10:20

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του «Survivor» το βράδυ της Κυριακής, θέλοντας μάλλον να δείξει πόσο κοντά είναι στα ενδιαφέροντα του κόσμου και στο κοινό αίσθημα ταύτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον παίκτη από την Θεσσαλονίκη που κατά κοινή ομολογία συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό αντιπάθειας.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε: «Αν ο κ. Μητσοτάκης έκανε διαπραγμάτευση στο Survivor θα ήταν σαν τον Ορέστη Τσανγκ. Το ύπουλο πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού». Θέλοντας προφανώς να τονίσει τη σχέση των νεοφιλελεύθερων με την συμπεριφορά «νυφίτσας» – που είναι ο πιο διαδεδομένος χαρακτηρισμός για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο κ. Μητσοτάκης όπως ήταν αναμενόμενο σήκωσε το γάντι. Λίγα λεπτά αργότερα έδειξε και εκείνος ότι παρακολουθεί το δημοφιλές reality με μια αναφορά στην πείνα που βασανίζει τους παίκτες. «Τουλάχιστον δεν είμαι σαν τη Σόφη Πασχάλη που θέλει να πείσει τους Έλληνες να τρέφονται με τον ήλιο γιατί δεν υπάρχει φαγητό – όπως στη Βενεζουέλα», έδωσε την πληρωμένη απάντηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα κλιμακωθεί με σχόλια για το «Rising Star», ενώ αναμένεται να φτάσει στην κορύφωσή του όταν ξεκινήσει το «Star Academy».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News