201
Ο Αλέξης Τσίπρας ποζάρει αισιόδοξος ότι με τον Βάτραχο της Αφθονίας και την Ανάπτυξη του Μποτιτσέλι θα φύγει ο πλούτος από τους λίγους με τα μπλοκάκια και θα εισρεύσει στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή στους αδύναμους | Digital Artwork: Moufanet

O Αλέξης Τσίπρας άλλαξε το Feng Shui του γραφείου του για απάντηση στην ΕΛΣΤΑΤ

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 6 Μαρτίου 2017, 20:06
Ο Αλέξης Τσίπρας ποζάρει αισιόδοξος ότι με τον Βάτραχο της Αφθονίας και την Ανάπτυξη του Μποτιτσέλι θα φύγει ο πλούτος από τους λίγους με τα μπλοκάκια και θα εισρεύσει στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή στους αδύναμους
|Digital Artwork: Moufanet

O Αλέξης Τσίπρας άλλαξε το Feng Shui του γραφείου του για απάντηση στην ΕΛΣΤΑΤ

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 6 Μαρτίου 2017, 20:06

Σε πλήρη ανασχεδιασμό του γραφείου του στο Μέγαρο Μαξίμου με βάση της αρχές της φιλοσοφίας του Feng Shui προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να αντιστρέψει την πεζότητα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ που εκπροσωπεί τους «ακραίουσκύκλουστωνδανειστών» (προφέρεται πλέον ως μια λέξη) και επιχειρεί να ανακόψει την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη.

Σύμφωνα με non paper του Μεγάρου Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τις συμβουλές των ειδικών μετακλητών συμβούλων που έχουν ειδικευθεί στην αρχαία κινέζικη φιλοσοφία και αντικατέστησε επάνω στο γραφείο του τον υπολογιστή με τον περίφημο βάτραχο του Πλούτου και της Αφθονίας.

Μάλιστα, συνεχίζει το non paper του Μαξίμου, βάτραχος με τα τρία πόδια ή «ChanChu» είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στοιχεία του Feng Shui  και βοηθάει στην προσέλκυση καλής τύχης και πλούτου. Γι’ αυτό και πρέπει να έχει στραμμένη την πλάτη του προς την πόρτα, ώστε να φτύνει τα νομίσματα προς τα μέσα, δηλαδή προς τον προϋπολογισμό.

Εκτός όμως από την αλλαγή επάνω στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός αντικατέστησε και τον πίνακα πίσω από την καρέκλα του. Η αφηρημένος πίνακας με το έντονο κόκκινο χρώμα, έδωσε τη θέση του σε ένα πιστό αντίγραφο της «Ανάπτυξης» του Μποτιτσέλι.

Στον περίφημο αυτό πίνακα ο καλλιτέχνης δείχνει την Ανάπτυξη ως γυναίκα που κρατάει ένα σπαθί (σαφής υπαινιγμός για τους εξοπλισμούς που προτείνει ο Πάνος Καμμένος) και προελαύνει ενώ πίσω της ο συνοδός της κρατάει το κεφάλι του υπεύθυνου της ΕΛΣΤΑΤ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News