262
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ενώ ετοιμάζεται να γυρίσει την θρυλική σκηνή με τον Κώστα Πρέκα. Ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει θέση | Digital Artwork: Moufanet

Πολεμική ταινία με τον Κώστα Πρέκα σκηνοθετεί ο Πάνος Καμμένος

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 12 Μαρτίου 2017, 17:20
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ενώ ετοιμάζεται να γυρίσει την θρυλική σκηνή με τον Κώστα Πρέκα. Ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει θέση
|Digital Artwork: Moufanet

Πολεμική ταινία με τον Κώστα Πρέκα σκηνοθετεί ο Πάνος Καμμένος

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 12 Μαρτίου 2017, 17:20

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o ΥΠΕΘΑ έκανε γνωστό στους εκατοντάδες φίλους του ότι αποφάσισε να μεταμφιεστεί, εκτός από τηλεσκηνοθέτη, και σε υπηρέτη της 7ης τέχνης για το καλό της πατρίδας.

Συγκεκριμένα η νέα ταινία που έγραψε, σκηνοθέτησε και ετοιμάζεται να μοντάρει ο Πάνος Καμμένος θα ονομάζεται «Όχι» και θα μιλάει για τον ηρωισμό ενός έλληνα λοχαγού που μόνος του, με ένα οπλοπολυβόλο και μια φουρκέτα ανέκοψε την επέλαση των Γερμανών αλλά και των Τούρκων και των Σκοπιανών και των μεταναστών και των ομόφυλων ζευγαριών.

Η ταινία βασίζεται χαλαρά στα ηρωικά δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ  που γύρισε ο Τζέιμς Πάρις στις αρχές τις δεκαετίας του ’70, για να αποθεώσει την πολεμική αρετή των Ελλήνων. Μάλιστα για να τονίσει την συγγένεια με τις συγκεκριμένες ταινίες ο Πάνος Καμμένος διάλεξε για πρωταγωνιστή τον βετεράνο του ελληνοαλβανικού, Κώστα Πρέκα, ο οποίος θα επαναλάβει την κλασική σκηνή όπου φωνάζει «ελάτε να τα πάρετεεεεε» αυτή τη φορά όμως εννοόντας τα άρματα μάχης και τα καινούρια F-16 που ετοιμάζεται να αγοράσει το ΥΠΕΘΑ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη σκηνή πρόκειται να προστεθεί στο σήμα της εκπομπής «Αρετή και Τόλμη» ώστε να τονώσει ακόμα περισσότερο το πολεμικό φρόνημα των Ελλήνων οι οποίοι εμφορούμενοι από εθνική υπερηφάνεια θα δεχθούν να περικοπούν και άλλο οι συντάξεις τους προκειμένου να αγοραστούν άρματα μάχης και αεροπλάνα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης – δημιουργός Πάνος Καμμένος στην εκπομπή «Αρετή και Τόλμη», αν είχαν αγοραστεί τα όπλα που προτείνει, ο Κώστας Πρέκας δεν θα κινδύνευε στο πολυβολείο του αλλά θα είχε κερδίσει τα αντίπαλα στρατεύματα με περίπατο και θα έπαιζε ακόμα και στο Champions League.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News