299
|

Fuc*ing Christmas

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 17 Δεκεμβρίου 2009, 11:17

Fuc*ing Christmas

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 17 Δεκεμβρίου 2009, 11:17

Τα Χριστούγεννα ακριβώς όπως το καλοκαίρι, θεωρούνται μια από τις πιο hot (=καυτές) περιόδους για σεξ. Λίγο το τζάκι που καίει, λίγο τα κρασιά που πίνονται άφθονα, ε μπορεί να παίζει και καμιά άδεια (οι άνθρωποι σήμερα λέει δεν κάνουν σεξ γιατί δεν έχουν χρόνο), είναι και όλη αυτή η αγάπη που πάει κι έρχεται, η Άγια νύχτα, η Άγρια νύχτα, τα αγγελάκια, τα διαβολάκια, το γκι, το σημείο G… εν πάση περιπτώσει αιωρούνται διάφοροι «παράλογοι» για μένα συνειρμοί που συνδέουν τη γέννηση του Χριστούλη, τον ερχομό του νέου έτους και τα φώτα γιατί όχι (“άλλαξέ μου τα φώτα”, αν σας λέει κάτι παραπάνω από καμένη ασφάλεια) με την βιολογική ανάγκη του ανθρώπου που λέγαμε παραπάνω.

Ξαφνικά οι δρόμοι γεμίζουν με διαφημίσεις όπου αιθέριες υπάρξεις σου κάνουν χειλάκια με κόκκινο κραγιόν, οι γυναίκες φοράμε διχτυωτά καλσόν μέρα μεσημέρι με κόκκινη γόβα ενώ και τα κόκκινα εσώρουχα συνδυασμένα με Αγιοβασιλιάτικα σκουφιά κάνουν τρελές πωλήσεις. Και ερωτώ: Υπάρχει κανείς που να φαντασιώνεται συνεύρεση ερωτική με τον Άγιο; «Φτιάχνεται κανείς με τον Άγιο Βασίλη;»

Από την άλλη τα spam μηνύματα στο e mail με θέμα “Viagra on line shop – be the best lover” αυξάνονται από 1 την εβδομάδα σε 2 την ημέρα. Όλο το κουτί να κατεβάσεις, αν έχεις μαζεμένο στο σπίτι όλο το συγγενολόι για ρεβεγιόν, δεν νομίζω πως θα επιτευχθεί ο πόθος ο ευσεβής, ούτε δυο μέρες πριν (αφού έχεις ετοιμασίες), ούτε δυο μέρες μετά (αφού μαζεύεις τα σπασμένα), πόσο μάλλον την ίδια τη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είναι σπουδαία μούφα το ερωτικό κλίμα των Χριστουγέννων. Πληκτρολογώντας δε σε μηχανές αναζήτησης τις λέξεις «Χριστούγεννα», «σεξ», «ερωτική διάθεση» δεν βρήκα τίποτα σε σοβαρό επιχείρημα… ούτε μια στάση της προκοπής, πχ στάση έλκηθρο, ελαφάκι, λαμπιόνι, κουραμπιές. Τίποτα! Και συγνώμη αν απογοητεύω κάποιους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News