304
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός που εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016 |

Βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2019, 20:43
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός που εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016
|

Βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2019, 20:43

Τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 όταν εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, μπήκε πριν από λίγες ώρες.

Ένας κτηνοτρόφος και έμπορος κρεάτων ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία και μάλιστα υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει τη σορό του: Μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στην Χαλάστρα και μάλιστα σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο έμπορος παραδέχθηκε πως τον είχε θάψει μαζί με το αυτοκίνητό του.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που τελικά ομολόγησε τη δολοφονία αφού η οικογένειά του γνώριζε για το χρέος και επιπλέον ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει ζωντανό και είχε κληθεί κατ’ επανάληψη στην Ασφάλεια για κατάθεση, αφού είχε μπει στο κάδρο των ερευνών:

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ό,τι είχα να πω το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Έχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ από την δικιά μου την μεριά είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα» τόνιζε τότε με κατηγορηματικό ύφος.

Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις της δημοσιογράφου είχε πει: «Εμένα μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό αλλά δεν ασχολούμαι γιατί θα μπλέξω χειρότερα. Αν ήξεραν για τα λεφτά, κάποιος θα ενημέρωσε από το σφαγείο».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να ήταν απαραίτητα κάποιος μέσα από τα σφαγεία και όχι κάποιος άλλος που μπορεί να γνώριζε ότι εκείνη τη μέρα επρόκειτο να του δώσει χρήματα, τόνισε με έμφαση: «Θα διατυμπάνιζε παντού τι έγινε και τι δεν έγινε; Κάποιος δικός του όμως θα το ήξερε. Όταν χάθηκε ήμουν ο πρώτος που ήρθε να ψάξει η Αστυνομία. Τους έδωσα όλα τα τιμολόγια κατευθείαν, όλες τις καταθέσεις, όλα τα έβγαλαν αντίγραφα και τελείωσε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...