502
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ως παίκτρια του «My Style Rocks» ρίχνει το φταίξιμο για την ήττα της στις γόβες | IntimeNews/CreativeProtagon

Οι «ένοχες» ροζ γόβες της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ως παίκτρια του «My Style Rocks» ρίχνει το φταίξιμο για την ήττα της στις γόβες
|IntimeNews/CreativeProtagon

Οι «ένοχες» ροζ γόβες της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα νιώθει άγχος μπροστά στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks». Το κόνσεπτ είναι «Ντύνομαι κομψά για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη». Εχει επιλέξει ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι με ένα λευκό T-Shirt από μέσα, αφήνοντας την έκπληξη για τα κάτω της άκρα: ροζ φλούο γόβες, που δίνουν στο κατά τα λοιπά κλασικό της σύνολο, μία ανέμελη, κοριτσίστικη πινελιά. Κριτική επιτροπή και κοινό, βαθμολόγησαν τελικά την Κατερίνα με 16.666 πόντους (ψήφους), βαθμολογία που την έστειλε στην τέταρτη θέση.

Φταίνε άραγε οι τολμηρές γόβες; Μήπως ήταν «too much», όπως ίσως θα αναρωτήθηκε και η ίδια μπροστά στον καθρέφτη λίγο προτού βγει στην αρένα-πασαρέλα των δημοτικών εκλογών διεκδικώντας τη θέση της δημάρχου Θεσσαλονίκης;

Η ίδια πάντως, φαίνεται πολύ ικανοποιημένη με τη θέση που πήρε. Καμία διαμαρτυρία, κανένα παράπονο.

«Είμαστε στις πρώτες θέσεις» ήταν το πρώτο σχόλιό της μετά το κλείδωμα των αποτελεσμάτων, θυμίζοντας υποψήφια της Ελλάδας ή της Κύπρου στη Eurovision, που δηλώνει «νικήτρια», «χαρούμενη για τη συμμετοχή», «ικανοποιημένη ως εδώ που έφτασα» ακόμη και αν έχει πατώσει.

Οι επίμαχες ροζ γόβες στιλέτο της Νοτοπούλου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)

Εννοείται πως η Νοτοπούλου, όπως και κάθε γυναίκα, είτε κατεβαίνει στην πολιτική είτε ζει μία φιλήσυχη ζωή μακριά από κάλπες, έχει δικαίωμα και στο στιλ, και στα λούσα και στις φαντεζί γόβες που θυμίζουν Barbie στα 80s. Οταν όμως, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, για ό,τι και αν έχει συμβεί, ρίχνεις το φταίξιμο στα παλιά σου ή και στα όχι και τόσο παλιά σου παπούτσια; Και μάλιστα το παίζεις αριστερή, σκεπτόμενη, ον πολιτικόν και άλλα τέτοια;

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις» είπε σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Grtimes όταν ρωτήθηκε αν ευθύνεται η ίδια για την ήττα.

Για την ημέρα των εκλογών, προτίμησε πιο συμβατικές, λευκές γόβες (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)

Μας πέταξε το μπαλάκι, ή μάλλον, μας έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Εμείς φταίμε, ή έστω όσοι ψηφίζουν στη Θεσσαλονίκη, που την έκριναν αυστηρά επειδή έκανε το λάθος να φορέσει ροζ γόβες. Σαν γκρινιάρα Ραμόνα, τη νικήτρια του περσινού «My style rocks», που έκραζε καθημερινά τους κριτές, επειδή ήταν πολύ «άσχετοι» για να καταλάβουν το μεγαλείο του στιλ της.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έχει στραβοπατήσει πολλές φορές μέσα στα παπούτσια της, είτε φοράει ροζ γόβες, είτε επίπεδες «μπαλαρίνες». Αρχισε την όποια πολιτική της καριέρα υφαίνοντας με τα χεράκια της ένα εγκώμιο στον ίδιο της τον εαυτό, με αναφορές στην αριστερή της συνείδηση και τον σκεπτόμενο εαυτό της, που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά προκειμένου να ανέβει κάποια στιγμή πολιτικούς ορόφους.

Τώρα λοιπόν, μην έχοντας τι άλλο να πει, μας μαλώνει επειδή όταν μας έδειχνε το (ανύπαρκτο) πολιτικό της όραμα, εμείς κοιτούσαμε τα παπούτσια της. Τόσο ρηχοί είμαστε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News