246
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Ποιοι τον ήθελαν νεκρό; | ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Βγήκα και είδα την βόμβα» – οι υποθέσεις που ήλεγχε ο εισαγγελέας Ντογιάκος

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 10:53
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Ποιοι τον ήθελαν νεκρό;
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Βγήκα και είδα την βόμβα» – οι υποθέσεις που ήλεγχε ο εισαγγελέας Ντογιάκος

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 10:53

«Δεν έχω δεχθεί απειλές και αυτή την περίοδο, δεν χειρίζομαι στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία να πηγαίνει το μυαλό μου ότι έγινε η αιτία για να στοχοποιηθώ». Αυτό ανέφερε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος λίγο μετά τις 4 π.μ. της Τρίτης ειδοποιήθηκε από τις Αρχές για τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Βύρωνα.

«Από καθαρή τύχη δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός και δεν κινδύνευσαν άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Ντογιάκος ο οποίος στο παρελθόν έχει χειριστεί σοβαρές υποθέσεις, όπως τη Χρυσή Αυγή, το δεύτερο παραδικαστικό κύκλωμα, τις παράνομες ελληνοποιήσεις και τις άγονες γραμμές του Αιγαίου.  Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι ο κ. Ντογιάκος δεν είχε 24ωρη φύλαξη έξω από το σπίτι του.

«Βγήκα και είδα την βόμβα», είπε σε άλλες δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ και πρόσθεσε ότι από εκείνη την ώρα η αστυνομία δεν επιτρέπει σε εκείνον και την οικογένειά του να βγουν από το σπίτι τους.

Από το περιβάλλον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πάντως, «έδειξαν» το πρόσφατο παρελθόν ως αιτία στοχοποίησης του.

Οπως λένε «ο κ. Ντογιάκος, εδώ και τρία χρόνια, στοχοποιείται λόγω της μακροχρόνιας αρνητικής αναφοράς στο όνομα του».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου εξέφρασε την συμπαράστασή του σχετικά με την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης. Ο κ. Καλογήρου ενημέρωσε τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την εξέλιξη της πορείας των ερευνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...