270
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Νέας Υόρκης | Twitter

Τον Τραμπ στηρίζει η New York Post, η μοναδική μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα στο πλευρό του

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 17:46
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Νέας Υόρκης
|Twitter

Τον Τραμπ στηρίζει η New York Post, η μοναδική μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα στο πλευρό του

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 17:46

H New York Post ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και έγινε έτσι η μοναδική μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα που δήλωσε τη στήριξή της στον πρόεδρο.

Στο κύριο άρθρο της, η εφημερίδα σημειώνει ότι η επανεκλογή του Τραμπ θα προκαλέσει «εκρηκτική αύξηση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αύξηση των μισθών και γενική ευημερία» και ότι «θα τσαντίσει το Χόλιγουντ»…

«Θα έχουμε οικονομική ελευθερία και ευκαιρίες και θα αντισταθούμε στην κουλτούρα της ακύρωσης και της λογοκρισίας. Θα βάλουμε αυτό το απαίσιο έτος, το 2020, πίσω μας και θα κάνουμε την Αμερική ξανά  μεγάλη. Θα τα καταφέρουμε όλα αυτά αν κάνουμε τη σωστή επιλογή στις 3 Νοεμβρίου».

Η απόφαση της New York Post, ιδιοκτησίας Ρούπερτ Μέρντοκ, ήταν αναμενόμενη, καθώς είναι γνωστή συντηρητική δεξιά εφημερίδα και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευσε ένα «αποκλειστικό» κομμάτι κατά του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, για τις δραστηριότητές του στην Ουκρανία, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Δημοκρατικών.

«Ο Μπάιντεν θα ανοίξει τις πύλες στα σύνορα ξανά και θα βελτιώσει τις σχέσεις με την Κίνα, δηλαδή θα τους επιτρέψει να φάνε το φαγητό μας», συνεχίζει η Post. «Ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα σταματήσει την ανάκαμψη της Αμερικής. Η επανεκλογή του είναι η καλύτερη λύση»

Δεκάδες εφημερίδες σε όλες τις ΗΠΑ έχουν ήδη δηλώσει τη στήριξή τους στον Μπάιντεν. Οι μοναδικές που στηρίζουν Τραμπ είναι οι Arkansas Democrat-Gazette, Las Vegas Review Journal, The Spokesman Review και Santa Barbara News-Press.

Βέβαια, όπως επισημαίνει το The Hill, αυτό δεν σημαίνει και τίποτα για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς το 2016, 57 από τις 59 μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες στήριξαν την Χίλαρι Κλίντον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...