583
Τα παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μαζί με τον αδελφό του το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γραφείο της Ασκληπιού 154 | ΙΝΤΙΜΕnews

Το αντίο του Νώντα Ζαφειρόπουλου στον πατέρα του

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 12:40
Τα παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μαζί με τον αδελφό του το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γραφείο της Ασκληπιού 154
|ΙΝΤΙΜΕnews

Το αντίο του Νώντα Ζαφειρόπουλου στον πατέρα του

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 12:40

«Καλό παράδεισο πατέρα, θα σε αγαπάω για πάντα». Με τις λέξεις αυτές ο Νώντας Ζαφειρόπουλος, γιος του δολοφονηθέντος ποινικολόγου, αποχαιρέτησε τον πατέρα του, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι τον έχασε για πάντα.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, «έφυγε κάνοντας το λειτούργημά του γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», γράφει σε ανάρτηση του στο facebook, ο γιος του Νώντας ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης λύγισε στο άκουσμα του χαμού του πατέρα του.

Συγγενείς και φίλοι αντιδρούν έξω από το δικηγορικό γραφείο μετά το άκουσμα της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και γιου του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017. Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με μαρτυρία συνεργάτη του δικηγόρου, που ήταν σε διπλανό γραφείο, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας σε δύο άγνωστα άτομα, τα οποία ανέβηκαν στον όροφο που είναι το γραφείο του. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και όταν ο συνεργάτης του έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, βρήκε τον δικηγόρο να έχει γύρει νεκρός πάνω στο γραφείο του, ενώ οι δράστες είχαν φύγει. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου λυγίζει στο άκουσμα της δολοφονίας του πατέρα του/ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

«Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στη σημερινή κοινωνία», αναφέρει «και το χειρότερο» -τονίζει στο συγκινητικό του αντίο στον πατέρα του- «δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του».

nontas-zafeiropoulos-fb

 

245819
Ο αδελφός του αδικοχαμένου ποινικολόγου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, μαζί με τον Νώντα και την αδελφή του έξω από το γραφείο της Ασκληπιού/ INTIMEnews

245815245817245818

Από το πρωί στο γραφείο του δολοφονηθέντος ποινικολόγου περνούν φίλοι και συνεργάτες του για να αφήσουν λίγα λουλούδια στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τη σφαίρα των εκτελεστών του. «Δεν είχε λόγο να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας», λένε φίλοι και συνεργάτες του και σημειώνουν ότι κυκλοφορούσε χωρίς συνοδεία ασφαλείας ή άλλα μέτρα προστασίας.

245845
Eνα λουλούδι στο κατώφλι του γραφείου του δολοφονηθέντος ποινικολόγου / INTIMEnews

Συνεργάτες του αδικοχαμένου ποινικολόγου προσπαθούν να σκεφτούν ποια υπόθεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ύποπτη» για να σχετίζεται με τη δολοφονία. «Σπάω το κεφάλι μου να δω ποια από τις υποθέσεις θα μπορούσε να είναι», είπε στο protothema.gr ένας εκ των συνεργατών στο γραφείο Ζαφειρόπουλου, για να προσθέσει: «Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις που ήξερα ότι είχε ο άνθρωπος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, μιλάγαμε μαζί τους και επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα, ό,τι και να είχε γίνει στις υποθέσεις».

Χαρακτηριστική ήταν αναφορά του για τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που ήταν μαζί του στο μοιραίο ραντεβού και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μετά το χτύπημα των δολοφόνων: «Ο συνάδελφός μου που ήταν στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου, όπως καταλαβαίνετε, γλίτωσε από του χάρου τα δόντια».

«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογενειας μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια Ζαφειρόπουλου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...