291
Οι ήρωες της πρώτης ταινίας, 25 χρόνια μεγαλύτεροι, αλλά όχι και σοφότεροι... | BBC

Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία: Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2019, 19:17
Οι ήρωες της πρώτης ταινίας, 25 χρόνια μεγαλύτεροι, αλλά όχι και σοφότεροι...
|BBC

Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία: Δείτε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2019, 19:17

Το Red Nose Day αποτελεί τηλεοπτικό θεσμό στη Βρετανία, μια ολόκληρη ημέρα αυτοσαρκασμού και κωμωδίας από το κρατικό δίκτυο του BBC, όπου ταυτόχρονα συγκεντρώνονται έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την ημέρα αυτή επέλεξαν λοιπόν, προκειμένου να επιστρέψουν από… την αφάνεια 25 ετών, οι αγαπημένοι χαρακτήρες του «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του 1994, με το τρέιλερ να βγαίνει στον αέρα πριν λίγες ώρες.

Στην πρώτη ταινία, ο Χιου Γκραντ υποδύθηκε τον αμήχανο βρετανό εργένη Τσαρλς που ερωτεύεται την Αμερικανίδα Κάρι, την οποία υποδύθηκε η Αντι Μακντάουελ.

Οι Γκραντ, Μακντάουελ και Κρίστιν Σκοτ Τόμας πρωταγωνιστούν τώρα στο «σίκουελ», σε σενάριο και πάλι του Ρίτσαρντ Κέρτις που μας αφηγείται την εξέλιξη των χαρακτήρων, τα 25 χρόνια που μεσολάβησαν.

«Σίγουρα είμαστε όλοι πολύ μεγαλύτεροι αλλά σίγουρα όχι απαραίτητα και σοφότεροι…», σχολίασε ο Κέρτις που αποκαλύπτει πως σε αυτό το φιλμ, οι χαρακτήρες επιστρέφουν για έναν πέμπτο γάμο με πολλά απρόοπτα.

Το αρχικό καστ της ταινίας. Από το σίκουελ θα απουσιάζει η… κηδεία του τίτλου (ο χαρακτήρας του Γκάρεθ που πεθαίνει στην ταινία, στο κέντρο με το καπέλο) και η ηθοποιός Σάρλοτ Κόλμαν που πέθανε το 2001 (με το κίτρινο φόρεμα)

Από την ταινία δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι Τζον Χάνα, Ρόουαν Ατκινσον, Τζέιμς Φλιτ και Ντέιβιντ Χέιγκ και κάποιοι ακόμη χαρακτήρες-έκπληξη, ενώ μεγάλη απούσα θα είναι μόνο η μικροκαμωμένη «Σκάρλετ», ηθοποιός Σάρλοτ Κόλμαν που πέθανε το 2001 σε ηλικία 33 ετών από κρίση άσθματος.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στην εκδήλωση Red Nose Day που διοργανώνει το Comic Relief, στις 15 Μαρτίου, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια BBC One και BBC Two.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mάικ Νιούελ, όπως είχε κάνει και με την πρώτη ταινία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...