245
Το φέρετρο βγαίνει από την εκκλησία του Μανχάταν και το ακολουθούν ο Ντόναλντ Τραμπ, η κόρη του, Ιβάνκα και ο γιος του, Ερικ | REUTERS/Brendan McDermid

Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ αποχαιρέτησε την Ιβάνα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 15:15
Το φέρετρο βγαίνει από την εκκλησία του Μανχάταν και το ακολουθούν ο Ντόναλντ Τραμπ, η κόρη του, Ιβάνκα και ο γιος του, Ερικ
|REUTERS/Brendan McDermid

Σύσσωμη η οικογένεια Τραμπ αποχαιρέτησε την Ιβάνα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 15:15

Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε, την Τετάρτη, η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ, της πρώτης συζύγου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η οποία την περασμένη Τετάρτη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών.

Η Ιβάνα Τραμπ, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε τραύματα που υπέστη όταν έπεσε από τις σκάλες.

Παρόντες στην κηδεία ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια, καθώς και τα τρία παιδιά της εκλιπούσης με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: η Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ και ο Ερικ με τις οικογένειές τους.

Στους επικήδειους, ο Ερικ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του ήταν «η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου» και «μια δύναμη της φύσης», ενώ η Ιβάνκα Τραμπ τη χαρακτήρισε «πρωτοπόρο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, βγαίνουν από την εκκλησία – REUTERS/Brendan McDermid

Η Ιβάνα παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και το ζευγάρι χώρισε το 1992. Ο γάμος τους κλονίστηκε από τη σχέση του Τραμπ με την Μάρλα Μέιπλς, η οποία απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και περιοδικών στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η Μέιπλς ήταν η δεύτερη σύζυγος του Τραμπ.

Η Ιβάνα Τραμπ συνέχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία της, δημιουργώντας τις δικές της κολεξιόν ρούχων και προϊόντων ομορφιάς, ενώ έγραψε και βιβλία. Εκανε τέσσερις γάμους, έναν πριν από εκείνον με τον Τραμπ και άλλους δύο μετά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...