171
Φωτογραφία από την απόδραση | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 12:13
Φωτογραφία από την απόδραση
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 12:13

Επειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, που είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης.

Η σύλληψη έγινε στις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής, των αστυνομικών, δηλαδή, που εξ αρχής είχαν βάλει στο χέρι τους πέντε Αλβανούς που είχαν ρημάξει βόρεια και νότια προάστια.

Αξιωματικοί έκαναν έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου και έπιασαν τον 24χρονο Γκερτιάν Βρουσάι κρυμμένο στη ντουλάπα και του πέρασαν χειροπέδες χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, στη Λούτσα και το Κορωπί, για να εντοπιστούν και οι άλλοι δύο δραπέτες, καθώς η Αστυνομία έχει πληροφορίες ότι κρύβονται εκεί.

Οι τρεις κακοποιοί κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις, με λεία πάνω από 400.000 ευρώ. Είχαν αποδράσει την περασμένη Τετάρτη από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα σίδερα στο παράθυρο του κρατητηρίου στον πρώτο όροφο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υδρορροών, κατέβηκαν στο ισόγειο και έγιναν… καπνός, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τμήμα δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...