212
Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρώντας να δέσει τη γραβάτα του | Instagram/alexistsipras/

Μπορεί να δέσει μια γραβάτα ο Τσίπρας; Πάντως χρειάστηκε τη βοήθεια του Τζανακόπουλου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 11:33
Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρώντας να δέσει τη γραβάτα του
|Instagram/alexistsipras/

Μπορεί να δέσει μια γραβάτα ο Τσίπρας; Πάντως χρειάστηκε τη βοήθεια του Τζανακόπουλου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2018, 11:33

Να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον αποπροσανατολισμό που έφερε η ενδυματολογική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει επιτέλους γραβάτα, όπως όλοι οι σοβαροί ηγέτες του κόσμου, επιχειρεί ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου.

Μετατοπίζοντας τη συζήτηση από τα κέρδη και τις ζημιές της συμφωνίας του Eurogroup σε μια κουβέντα για το αν ένας Πρωθυπουργός της χώρας μπορεί να δέσει ή όχι μια γραβάτα, το Μαξίμου έχει βομβαρδίσει τα social media με εικόνες του κ. Τσίπρα από τα ενδότερα της πρωθυπουργικής βίλας και από τα παρασκήνια της κυβερνητικής φιέστας στο Ζάππειο.

Στον λογαριασμό του κ. Τσίπρα στο Instagram αναρτήθηκαν διαδοχικά βίντεο, τα οποία ξεκινούν από την ενημέρωση του Προκόπη Παυλόπουλου, εκεί όπου για πρώτη φορά τέθηκε το θέμα της γραβάτας, λέγοντας «δεν το βλέπω να τη γλυτώνω» και συνεχίζονται από το Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό να δοκιμάζει τη γραβάτα με τη βοήθεια του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Τέλος, τα βίντεο ολοκληρώνονται στο Ζάππειο και το σόου του Αλέξη Τσίπρα που βγάζει τη γραβάτα για να επανέλθει όπως είπε «στη στολή εργασίας».

Στα πλάνα μέσα από το Μαξίμου ο κ. Τσίπρας φαίνεται να στέκεται μπροστά στον κυβερνητικό εκπρόσωπος ο οποίος ως πιο έμπειρος από τέτοια ανδρικά αξεσουάρ ανέλαβε να είναι αυτός που του θα του τακτοποιήσει τη γραβάτα.

Στη συνέχεια και αφού έχει φορέσει τη γραβάτα, περιχαρής ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να ρωτάει «εντάξει;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...