196
| Intmie /ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τσιόδρα για την εποχική γρίπη

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2022, 16:50
|Intmie /ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τσιόδρα για την εποχική γρίπη

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2022, 16:50

Με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και υπεύθυνο για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, Σωτήρη Τσιόδρα, συναντήθηκε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στην ατζέντα τους βρέθηκε η προστασία από την εποχική γρίπη και τα εμβόλια.

Σε δήλωσή που έκανε on camera ο Πρωθυπουργός, έστειλε δικό του μήνυμα για το εμβόλιο της γρίπης προτρέποντας τον πληθυσμό να εμβολιαστεί.

«Παρότι δεν είμαι άνω των 60 αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ εάν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον κ. Τσιόδρα του είπε «γιατρέ τι λες και εσύ;», με εκείνον να απαντάει «βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...