151
O κ. Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αντωνιάδη | Facebook / Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Στον Χορτιάτη για ποδήλατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2023, 11:39
O κ. Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αντωνιάδη
|Facebook / Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Στον Χορτιάτη για ποδήλατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2023, 11:39

Ευκαιρία για ποδήλατο φαίνεται πως βρήκε εν μέσω της προεκλογικής περιόδου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα.

Οπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αντωνιάδη.

Η σχετική ανάρτηση της Ομοσπονδίας στα social media ανέφερε: «15 μόλις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές της 25 Ιούνη, ο πρωταθλητής Ελλάδας και αθλητής του Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Αντωνιάδης, είχε την τιμή να ποδηλατήσει με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και υποψήφιο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις χαμηλές πλαγιές του όρους Χορτιάτης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμενόταν να απευθύνει ομιλία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Κιλκίς και τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην Κατερίνη, στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...