190
O Βασίλης Σπανούλης, ηγέτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο, στο επεισοδιακό ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε που ξεκίνησαν όλα | ΙΝΤΙΜΕSports

Οριστικά στην Α2 ο Ολυμπιακός…

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 15:18
O Βασίλης Σπανούλης, ηγέτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο, στο επεισοδιακό ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Φεβρουάριο, τότε που ξεκίνησαν όλα
|ΙΝΤΙΜΕSports

Οριστικά στην Α2 ο Ολυμπιακός…

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 15:18

Κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες φαινόταν ένα σενάριο απίστευτο, τώρα είναι πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός καλείται να αγωνιστεί την επόμενη στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα μπάσκετ, την περιβόητη Α2, πληρώνοντας την απόφαση των αφεντικών της ΚΑΕ να μην κατεβάσουν την ομάδα σε αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκού όσο δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση των Ερυθρολεύκων στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, τον περασμένο Φεβρουάριο, πάλι με τον ΠΑΟ.

Την Παρασκευή το ΑΣΕΑΔ, το ανώτερο αθλητικό δικαστήριο, εκδίκασε και τις δύο εφέσεις που είχε υποβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόσο για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όσο και για τον υποβιβασμό του στην Α2 και η απόφαση ήταν και στις δύο αρνητική για τους Ερυθρόλευκους.

Είναι ένα σοκ. «Θα είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόση μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Ολυμπιακός, να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση», είχε δηλώσει προ ημερών ο Γιώργος Βασιλακόπουλος της ΕΟΚ, προσπαθώντας να υπογραμμίσει την ανάγκη να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα.

«Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα σαλόνια της Α2» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αφεντικού του Παναθηναϊκού, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...