332
Η ομάδα που γύρισε τη διαφήμιση στην ομίχλη του Ολύμπου |

Μια μπασκέτα σε κορυφή του Ολύμπου για τον Αντετονκούμπο

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 15:08
Η ομάδα που γύρισε τη διαφήμιση στην ομίχλη του Ολύμπου
|

Μια μπασκέτα σε κορυφή του Ολύμπου για τον Αντετονκούμπο

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 15:08

Με μία μπασκέτα σε μία από τις υψηλότερες κορυφές του Ολύμπου τιμά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Nike, που έδωσε στη δημοσιότητα εντυπωσιακό βίντεο από το βουνό των Θεών.

Στο σποτ φαίνεται η μπασκέτα στον Ολυμπο και καθώς η κάμερα πλησιάζει, φαίνεται στο ταμπλό γραμμένο το σλόγκαν: «Η μοίρα μπορεί να σε ξεκινήσει από τα χαμηλά, τα όνειρα μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή», ενώ ακούγονται ιαχές με το όνομά του: «Γιάννης, Γιάννης».

Η εταιρεία σε μήνυμα της στο twitter, όπου ανήρτησε το συγκεκριμένο σποτ, αναφέρει: «Για να φτάσεις στην κορυφή, βάλε τα όνειρά σου να δουλέψουν. Για να γιορτάσουμε την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP, πήγαμε αυτή τη μπασκέτα στην κορυφή του όρους Ολυμπος, το υψηλότερο σημείο στην Ελλάδα».

Ελικόπτερο μεταφέρει το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα
Η μπασκέτα και όσοι βοήθησαν να στηθεί με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό
«Θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο»

Στο μεταξύ, ο 24χρονος σούπερ-σταρ, που βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει με την Εθνική Ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα με βάλει. Εγώ θέλω να είμαι εκεί, να παίζω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε τον ενθουσιασμό του με την προοπτική να παίξει στην Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα: «Είτε παίξω στην θέση 1 είτε στην θέση 5 δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει κάτι καλό. Εχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε».

Ο MVP του NBA βρέθηκε στο Ζάππειο, όπου μπροστά σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, παρουσίασε μαζί με τους αδελφούς του, τα καινούργια παπούτσια που λανσάρει η εταιρεία στο όνομά του.

Στο Ζάππειο την Παρασκευή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...