219
Κουμουτσάκος, Μηταράκης, Μητσοτάκης και Παυλόπουλος στο Προεδρικό | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη σκιά της προεδρολογίας συνάντηση Μητσοτάκη – Παυλόπουλου για την ορκωμοσία Μηταράκη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 15:39
Κουμουτσάκος, Μηταράκης, Μητσοτάκης και Παυλόπουλος στο Προεδρικό
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη σκιά της προεδρολογίας συνάντηση Μητσοτάκη – Παυλόπουλου για την ορκωμοσία Μηταράκη

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 15:39

Ηταν μια τυπική και ολιγόλεπτη τελετή στο Προεδρικό, όμως ήταν διαφορετική από τις άλλες. Οχι επειδή ο Νότης Μηταράκης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος ορκίστηκαν υπουργός Μετανάστευσης και Ασούλου και αναπληρωτής υπουργός αντίστοιχα, αναλαμβάνοντας ένα χαρτοφυλάκιο που είχε καταργηθεί μόλις πριν από έξι μήνες, αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε δίπλα στον Προκόπη Παυλόπουλο και ενώ έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τη θητεία του δεύτερου να μην ανανεώνεται.

Η ορκωμοσία του κ. Μηταράκη και του κ. Κουμουτσάκου ως υπουργών στο νέο υπουργείο που αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης (εδώ) έγινε στη σκιά της προεδρολογίας. Και οι πληροφορίες ήθελαν τον Πρωθυπουργό να βρίσκει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει δια ζώσης ότι δεν σκοπεύει να τον προτείνει για ΠτΔ την επόμενη πενταετία.

Το ρεπορτάζ θέλει τον κ. Μητσοτάκη να έχει καταλήξει στο όνομα που θα προτείνει η κυβερνητική πλειοψηφία για επόμενο Πρόεδρο και αυτός δεν θα είναι ο νυν ΠτΔ τον οποίο αντιθέτως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα, όπως έγινε γνωστό, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης κ. Κουμουτσάκος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας έφυγε για να μεταβεί στον ΟΟΣΑ, όπου θα έχει συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Ανχελ Γκουρία, καθώς και με τον υπουργό εσωτερικών της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...