228
Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη | INTIMEnews

Σπυράκη: Γιατί άραγε ο Τσίπρας υποκύπτει στον εκβιασμό Καμμένου;

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:58
Η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη
|INTIMEnews

Σπυράκη: Γιατί άραγε ο Τσίπρας υποκύπτει στον εκβιασμό Καμμένου;

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 12:58

Μάταια η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ζητούσε από τον πρόεδρο τη Βουλής, Νίκο Βούτση, να περιφρουρήσει το κύρος του κοινοβούλιου. Ενας ακόμα τραγέλαφος με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες (και σίγουρα όχι ο τελευταίος) δεν απετράπη ούτε την Παρασκευή, καθώς η (μη) παραίτηση Παπαχριστόπουλου έγινε τελικά σίριαλ και μάλιστα κατόπιν παράκλησης του ίδιου του προέδρου της Βουλής.

«Ολοι πια έχουν καταλάβει ότι ο κ. Καμμένος εκβιάζει τον κ. Τσίπρα και ότι ο Πρωθυπουργός -για λόγους που εκείνος γνωρίζει- είναι έτοιμος να υποκύψει στον εκβιασμό του, προκειμένου ο συνεταίρος του να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την κοινή τους διακυβέρνηση», σχολίασε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις απειλές του αρχηγού των ΑΝΕΛ ότι αν του διαλύσουν την κοινοβουλευτική του ομάδα, «θα το κάνει Κούγκι».

«Οι θεσμοί, ωστόσο, δεν είναι παιχνίδι», παρατήρησε η κυρία Σπυράκη και  κάλεσε τον κ. Βούτση «να περιφρουρήσει το κύρος της Βουλής και να μην αποδειχθεί και εκείνος μέρος αυτής της παρακμιακής συναλλαγής».

Μάταια όμως, αφού όπως προκύπτει, ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής διαδραματίζει ενεργό ρόλο στο ιδιότυπο αυτό κοινοβουλευτικό αλισβερίσι (δεδομένου ότι κατόπιν δικής του παράκλησης, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραιτήθηκε από βουλετής των ΑΝΕΛ για να έρθει πρώτα το Πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Παραίτηση δηλ. με χρονοκαθυστέρηση, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του ίδιου του Προέδρου της Βουλής που υποτίθεται ότι οφείλει να διαφυλάττει το κύρος της!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...