192
Η Παρί νίκησε εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα. Μήπως όμως οι παίκτες της σερβικής ομάδας ήθελαν να χάσουν με 5 γκολ διαφορά; | REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ηταν στημένο το Παρί – Ερυθρός Αστέρας;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 14:03
Η Παρί νίκησε εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα. Μήπως όμως οι παίκτες της σερβικής ομάδας ήθελαν να χάσουν με 5 γκολ διαφορά;
|REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ηταν στημένο το Παρί – Ερυθρός Αστέρας;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 14:03

Υποπτος για χειραγώγηση θεωρείται ο αγώνας της 3ης Οκτωβρίου ανάμεσα σε Παρί Σεν-Ζερμέν και Ερυθρό Αστέρα, που έληξε με νικητές τους Γάλλους (6-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η UEFA ενημέρωσε τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες διενεργούν σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημερώθηκε πριν από το ματς πως υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου πόνταρε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έχει ενημερωθεί για το ζήτημα.

Για τα όσα ακούγονται εδώ και μερικές ημέρες τοποθετήθηκε και ο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Μπεν.

«Μας έχει ζητηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα να μην τοποθετηθούμε γι’ αυτό το ζήτημα. Ο,τι έμαθα, ήταν από τον Τύπο. Όταν διαβάζεις τέτοια πράγματα, εκπλήσσεσαι. Ποτέ στην καριέρα μου σε Γαλλία και Ελλάδα δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις. Σε επίπεδο Champions League είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορούν να στηθούν παιχνίδια. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και για όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει ζήλια» είπε στην L’ Equipe ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...