406
| Facebook / GOFUNDME

Εδιωξαν καρκινοπαθή από εστιατόριο επειδή η εικόνα του τρόμαζε τους πελάτες

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 13:03

Εδιωξαν καρκινοπαθή από εστιατόριο επειδή η εικόνα του τρόμαζε τους πελάτες

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 13:03

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ενέργεια ιδιοκτήτριας εστιατορίου στη Νότια Καρολίνα να εκδιώξει από το κατάστημα 65χρονο καρκινοπαθή εξαιτίας του τρομακτικού του παρουσιαστικού.

Χτυπημένος από τον καρκίνο του δέρματος, ο 65χρονος Κέρμπι Εβανς έχασε στη μάχη επιβίωσης που δίνει ολόκληρη τη μύτη του και το αριστερό του μάτι, ενώ λόγω της ευαισθησίας του δέρματός του, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο κάλυμμα στο πρόσωπό του.

Ο Εβανς διαγνώστηκε με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και δεν μπορεί να αντέξει επέμβαση ανακατασκευής

Με τα σημάδια του καρκίνου εμφανή στο πρόσωπό του ο ηλικιωμένος πήγε στις 9 Οκτωβρίου στο  Forks Pit Stop, εστιατόριο σε βενζινάδικο του Walterboro, όπου είναι τακτικός πελάτης, για φάει ένα ντόνατ με τον καφέ του, όταν τον πλησίασε σε αυστηρό ύφος η διευθύντρια και τον οδήγησε στο γραφείο της.

«Μου είπε “έλα δω” και με τράβηξε στο γραφείο της. Οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα της με πλήγωσαν βαθιά», διηγήθηκε στο  δίκτυο ΑΒC News  ο 65χρονος. Η διευθύντρια απαίτησε είτε να καλύψει το πρόσωπό του είτε να φύγει από το κατάστημα, επειδή όπως του είπε, τρομάζει του πελάτες!

«Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να φάει οτιδήποτε με καλυμμένο πρόσωπο;» διερωτήθηκε απογοητευμένος και σαστισμένος από τη συμπεριφορά της υπεύθυνης του εστιατορίου ο Εβανς.

Η κόρη του όμως δεν άντεξε και ανέβασε την ιστορία του πατέρα της στον λογαριασμό της στο Facebook, εκφράζοντας την οργή της για τη συμπεριφορά της διευθύντριας.

«Τον άρπαξε από τη μπλούζα του και τον οδήγησε στο γραφείο της. Του είπε πως αν είναι να φάει κάτι θα πρέπει να καλύψει το πρόσωπό του. Έφυγε και ήρθε σπίτι με δάκρυα στα μάτια για να μου πει τι συνέβη», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ο πατέρας μου έχει επιβιώσει από καρκίνο, έχασε το μάτι του και τη μύτη του λόγω καρκίνου. Δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό που του προκάλεσε ο καρκίνος».

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση της κόρης του Εβανς έγινε viral στα social media καθώς την αναδημοσίευσαν πάνω από 8.000 χρήστες του Facebook.

Χάρη στην ανάρτησή της  κατάφερε μέχρι σήμερα  να συγκεντρώσει για τον πατέρα της 74.000 δολάρια μέσω της πλατφόρμας  GoFundMe .

Η υπεύθυνη του καταστήματος πάντως έδειξε αμετανόητη για τη συμπεριφορά της:

«Διευθύνω μια επιχείρηση εστίασης όπου ο κόσμος έρχεται να φάει. Δεν βλέπω απολύτως τίποτα λάθος σε αυτό που έκανα. Κάθε μέρα έρχεται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, την ώρα με τον περισσότερο κόσμο. Έχω να πληρώσω λογαριασμούς και εργάζομαι πολύ σκληρά για να ευχαριστήσω τους πελάτες».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...