281
Ο Σταμάτης Μαλέλης: διαφωνεί και αποχωρεί | IntimeNews

Ρήξη Γεννηματά-Μαλέλη: παραιτήθηκε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 19:01
Ο Σταμάτης Μαλέλης: διαφωνεί και αποχωρεί
|IntimeNews

Ρήξη Γεννηματά-Μαλέλη: παραιτήθηκε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 19:01

Ηταν γνωστό ότι μετά τις εκλογές της Κυριακής, το κλίμα εντός του Κινήματος Αλλαγής δεν ήταν και το καλύτερο. Κάτι τα χαμηλά ποσοστά, κάτι η εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, κάτι οι ψίθυροι για αλλαγή ηγεσίας και για πολλούς ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις.

Αυτές ήρθαν το απόγευμα της Τετάρτης με την δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος μετά την συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατείχε την θέση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Β’ Πειραιώς, ωστόσο δεν εξελέγη. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων με την κυρία Γεννηματά σε σχέση με αλλαγές στην κομματική διάρθρωση με τις οποίες ο ίδιος διαφωνεί.

Η ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες: η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Η κυρία Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ.

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος.

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να τις υπηρετήσω».