259
O Μάλεκ ανακηρύχθηκε πρόσφατα από το Time ως ένας από τους 100 επιδραστικότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Τώρα θα είναι και «κακός» στο Τζέιμς Μποντ | REUTERS/Andrew Kelly

Ράμι Μάλεκ: Από Φρέντι Μέρκιουρι επόμενος αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 16:02
O Μάλεκ ανακηρύχθηκε πρόσφατα από το Time ως ένας από τους 100 επιδραστικότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Τώρα θα είναι και «κακός» στο Τζέιμς Μποντ
| REUTERS/Andrew Kelly

Ράμι Μάλεκ: Από Φρέντι Μέρκιουρι επόμενος αντίπαλος του Τζέιμς Μποντ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2019, 16:02

Με μια σειρά ανακοινώσεων τη Μ. Πέμπτη οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς του Τζέιμς Μποντ ανανέωσαν το ενδιαφέρον του κοινού, που είχε απογοητευτεί από τις ανατροπές και τις ακυρώσεις στο πρότζεκτ της 25ης ταινίας.

Πιο ενδιαφέρουσα, η επιλογή του Ράμι Μάλεκ, βραβευμένου με Οσκαρ εφέτος για τον ρόλο του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο «Bohemian Rapsody», στον ρόλο του επόμενου «κακού» που θα αντιμετωπίσει ο διασημότερος πράκτορας του κινηματογράφου.

Ο ίδιος ο Μάλεκ σε ένα σύντομο μήνυμά του υποσχέθηκε στους φαν των περιπετειών του 007 ότι ο κ. Μποντ δεν θα περάσει εύκολα, επιβεβαιώνοντας ότι θα έχει τον ρόλο του αντίπαλου του πράκτορα στο φιλμ.

Τις ανακοινώσεις έκανε από την Τζαμάικα η Μπάρμπαρα Μπρόκολι, κόρη του θρυλικού παραγωγού Αλμπερτ Μπρόκολι, οποία έχει δει την 25η ταινία του 007 να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με σοβαρότερο την αποχώρηση του διάσημου σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ το περασμένο καλοκαίρι (εδώ).

Τον κεντρικό ρόλο στη νέα ταινία θα κρατάει και πάλι ο 51χρονος σήμερα Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος μετρά ήδη τέσσερα φιλμ στη σειρά: «Casino Royale» (2006), «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2011) και «Spectre» (2015)

Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η επιστροφή της Λέα Σεϊντού η οποία είχε τον ρόλο της Μάντλεν Σουάν στην προηγούμενη ταινία το «Spectre». Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της σειράς ένα κορίτσι του Μποντ δεν έπαιξε σε περισσότερες από μία ταινία.

Η 25η ταινία της σειράς των ταινιών Μποντ ήταν να βγει στις αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο, αλλά λόγω των προβλημάτων με τον Μπόιλ και το σενάριο, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...