258
Η βρετανίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2016, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης | Reuters

«Τσουχτερό» διαζύγιο για την Αντέλ μετά από εννέα χρόνια σχέσης

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 10:46
Η βρετανίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν το 2016, έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης
|Reuters

«Τσουχτερό» διαζύγιο για την Αντέλ μετά από εννέα χρόνια σχέσης

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 10:46

Η τραγουδίστρια Αντέλ και ο σύζυγός της Σάιμον Κονέσκι χώρισαν, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ανακοίνωση εκπροσώπων της βρετανίδας σταρ.

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν», δηλώνουν στην ανακοίνωση οι Μπένι Ταραντίνι και Καρλ Φάις, «ωστόσο δεσμεύονται να μεγαλώσουν μαζί και με αγάπη τον γιο τους [σ.σ: τον εξάχρονο Άντζελο] και ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής», προσθέτουν χωρίς να διευκρινίσουν την αιτία του χωρισμού.

Μάλιστα, το διαζύγιο αυτό ίσως αποδειχτεί ένα από τα ακριβότερα της μουσικής βιομηχανίας, καθώς όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η τραγουδίστρια θα εκχωρήσει τη μισή περιουσία της στον σύζυγο της.

Δεδομένου ότι η περιουσία της ανέρχεται στα 140 εκατ. στερλίνες (160 εκατ. ευρώ), ο Κονέσκι έχει λαμβάνειν περί τα 80 εκατ. ευρώ.

Η 31χρονη τραγουδίστρια με τα 15 βραβεία Γκράμι είχε επιβεβαιώσει τον Μάρτιο του 2017 ότι ήταν παντρεμένη, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία, θέτοντας τέλος σε φήμες ετών για τον γάμο της με τον Κονέσκι, έναν πρώην χρηματιστή που πλέον παλεύει για την προώθηση της πρόσβασης στο πόσιμο νερό παντού στον κόσμο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

O Κονέσκι γεννήθηκε το 1974 στην Νέα Υόρκη, αλλά μετακόμισε με την οικογένειά του στο Λονδίνο σε ηλικία 10 ετών.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ωστόσο βαρέθηκε αυτό το είδος ζωής και θέλησε κάποια στιγμή να αγωνιστεί για να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Τότε, έγινε οι συνιδρυτής της Life Water, μιας φιλικής προς το περιβάλλον βρετανικής εταιρείας εμφιαλωμένων νερών, για να «στήσει» στην συνέχεια την φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop, η οποία προσπαθεί να παρέχει καθαρό νερό σε φτωχές χώρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...