225
Αεροσκάφος της Emirates | REUTERS

Προσφορά της Emirates: Αν κολλήσεις Covid-19 στο ταξίδι, σου καλύπτουν όλα τα έξοδα, ακόμα και… κηδείας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2020, 13:19
Αεροσκάφος της Emirates
|REUTERS

Προσφορά της Emirates: Αν κολλήσεις Covid-19 στο ταξίδι, σου καλύπτουν όλα τα έξοδα, ακόμα και… κηδείας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2020, 13:19

Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοίνωσε ότι θα καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα επαναπατρισμού των επιβατών της που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό, ενώ βρίσκονται μακριά από τη χώρα τους.

Το μέτρο θα ισχύσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος που έχει ταξιδέψει με την εταιρεία σε άλλη χώρα παρουσιάσει συμπτώματα του κορονοϊού και χρειαστεί νοσηλεία, η εταιρεία θα του καλύψει τα έξοδα έως 150.000 ευρώ. Επίσης, αν διαγνωστεί θετικός, αλλά δεν χρειαστεί νοσηλεία, θα αποζημιώσει τον ίδιο και έναν συνοδό με 100 ευρώ την ημέρα για τα έξοδα καραντίνας, για δύο εβδομάδες.

Επίσης, θα καλύψει τυχόν έξοδα κηδείας έως 1.500 ευρώ.

Ο διευθυντής της εταιρείας εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την απόφαση: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος ανυπομονεί να πετάξει, καθώς σιγά σιγά τα σύνορα ανοίγουν, αλλά χρειάζονται την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι αν κάτι απρόβλεπτο συμβεί, θα τους εξυπηρετήσουμε. Βάζουμε πρώτα τους πελάτες μας και πιστεύουμε ότι θα καλωσορίσουν αυτή την πρωτοβουλία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «αν διαγνωστείτε θετικοί στην Covid-19 όσο είστε στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσουμε με έξοδα ιατρικά, νοσηλείας, καραντίνας σε εγκεκριμένη μονάδα και επαναπατρισμού»

Το μέτρο ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους επιβάτες, όλων των θέσεων και όλων των πτήσεων, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσουν κάποια αίτηση από πριν.

Ομως, η εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν ισχύει αν «ταξιδεύετε παρά τις αντίθετες συστάσεις της κυβέρνησής σας ή της τοπικής κυβέρνησης στον προορισμό σας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...