274
Ο γκαφατζής πράκτορας σκύβει να πιάσει το όπλο που του έπεσε στην πίστα μετά την εντυπωσιακή του ανάποδη τούμπα | YouTube

Πράκτορας του FBI χορεύει σε μπαρ και πυροβολεί κάποιον κατά λάθος

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 14:39
Ο γκαφατζής πράκτορας σκύβει να πιάσει το όπλο που του έπεσε στην πίστα μετά την εντυπωσιακή του ανάποδη τούμπα
|YouTube

Πράκτορας του FBI χορεύει σε μπαρ και πυροβολεί κάποιον κατά λάθος

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 14:39

Η χορευτική φιγούρα ενός πράκτορα του FBI σε ένα μπαρ ήταν αρκετά εντυπωσιακή, μαρτυρώντας ότι όλοι μπορούν να κρύβουν έναν δεινό χορευτή μέσα τους. Οταν όμως του έφυγε το όπλο και παραλίγο να σκοτώσει κάποιον, το κοινό που του είχε κάνει χώρο στην πίστα για να τον θαυμάσει, κοκάλωσε. Την απίστευτη σκηνή, που θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από φαρσοκωμωδία με ήρωες γκαφατζήδες αστυνομικούς, κατέγραψε η κάμερα ενός θαμώνα.

Το βίντεο δείχνει τον πράκτορα να χορεύει στη μέση της πίστας, σε ένα μπαρ του Ντένβερ, το σαββατόβραδο. Την ώρα που επιχειρεί να κάνει μια δύσκολη ανάποδη τούμπα, το όπλο, που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του, πέφτει κάτω και, καθώς πάει να το πιάσει, εκπυρσοκροτεί. Ο κόσμος σοκάρεται και οπισθοχωρεί ενστικτωδώς, ενώ ο πράκτορας κάνει μια αμήχανη κίνηση με το χέρι του για να δηλώσει ότι όλα είναι εντάξει.

Ο πράκτορας στη συνέχεια έπιασε το όπλο του, αλλά κατά λάθος πυροβόλησε κάποιον, όπως δήλωσε η αστυνομία του Ντένβερ. Ενα άτομο χτυπήθηκε στο πόδι, αλλά ευτυχώς το τραύμα δεν ήταν πολύ σοβαρό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN.

Οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει τον πράκτορα καθώς δεν συνελήφθη, όπως δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομικής κοινότητας του Ντένβερ. Η αστυνομία του Ντένβερ θα συνεχίσει να ερευνά το περιστατικό και το γραφείο του εισαγγελέα θα καθορίσει αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη στο «Mile High Spirits», ένα μπαρ με ζωντανή μουσική και ολοζώντανους θαμώνες, που επιθυμούν να παραμείνουν έτσι, σε πείσμα όλων των γκαφατζήδων πρακτόρων που κυκλοφορούν και οπλοφορούν.

Δεν είναι σαφές αν ο πράκτορας είχε καταναλώσει αλκοόλ, ή αν είχε απλά μεθύσει από τον ρυθμό και θέλησε να βγάλει τον Τζον Τραβόλτα που έκρυβε μέσα του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...