450
Ο ιρλανδός ηθοποιός Εϊνταν Τέρνερ, μπορεί να παίζει σε ποιοτική σειρά εποχής, η ταμπέλα του «sex symbol» πάντως, τον καταδιώκει | Daily Mirror

Οι ημίγυμνοι άνδρες εκτοπίζουν τα topless κορίτσια από τα βρετανικά έντυπα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 12:14
Ο ιρλανδός ηθοποιός Εϊνταν Τέρνερ, μπορεί να παίζει σε ποιοτική σειρά εποχής, η ταμπέλα του «sex symbol» πάντως, τον καταδιώκει
|Daily Mirror

Οι ημίγυμνοι άνδρες εκτοπίζουν τα topless κορίτσια από τα βρετανικά έντυπα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 12:14

Δεν πέρασε απαρατήρητος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και το δημοσίευμα της ιταλικής Corriere della Sera ήταν πολύ γλαφυρό στην περιγραφή του: «αυτός ο ημίγυμνος άνδρας, με τους τεντωμένους μύες, που αναδύεται από τα κρυστάλλινα νερά ως άλλη αρσενική Αφροδίτη, σκανδαλίζει τις αισθήσεις των γυναικών, ακόμα και των πιο συντηρητικών. Οι βρετανικές εφημερίδες μας έβαλαν τα γυαλιά».

Η βρετανική Daily Mirror έκανε τη διαφορά λοιπόν, αποφασίζοντας να γυρίσει σελίδα. Υστερα από μία μεγάλη ιστορία στα topless κορίτσια που σύχναζαν στις πρώτες της σελίδες, την παράσταση έκλεψε ο ιρλανδός ηθοποιός Εϊνταν Τέρνερ, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής «Poldark» του BBC. Γοητευτικά ημίγυμνος, κατάφερε να φιλοξενηθεί όχι μόνο στα βρετανικά ταμπλόιντς, αλλά και σε πιο «έγκριτα» έντυπα, όπως οι TIMES του Λονδίνου.

dailymirror1
Το δημοσίευμα της Daily Mirror με τον ημίγυμνο Εϊνταν Τέρνερ που ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

«Δεν εμφανίζεται όπως τον γέννησε η μαμά του, αλλά αρκετά προκλητικά ώστε να προκαλέσει πολλές φαντασιώσεις» συνεχίζει να παιχνιδίζει το ιταλικό δημοσίευμα. Η «Daily Mail» έβαλε για τίτλο «Τα απολύτως απαραίτητα», κάνοντας ένα αγγλοσαξονικό λογοπαίγνιο με τη λέξη «γυμνός», ενώ η «Daily Mirror» σχολίασε χαριτολογώντας «Ο Πόλνταρκ (ο ομώνυμος ήρωας που υποδύεται στη σειρά ο Τέρνερ) δεν έχει ακόμα αρκετά λεφτά για να αγοράσει ένα μπλουζάκι».

Γιατί τόσος σάλος ξαφνικά γύρω από την σέξι φωτογραφία του ωραίου Ιρλανδού; Δεν είναι άλλωστε ο πρώτος-σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Ο βρετανικός Τύπος είχε στο παρελθόν εκτενή αφιερώματα στο βρεγμένο από το μπάνιο του, καθώς αναδυόταν από τη λίμνη του Λονδίνου, ρούχο εποχής του Κόλιν Φερθ στη σειρά του BBC του 1995 «Περηφάνια και προκατάληψη».

Αλλά και ο Ντάνιελ Κρεγκ είχε μείνει αξέχαστος στη σκηνή της ταινίας «Casino Royale» που βγαίνει με μαγιό από τη θάλασσα. Μπορεί να είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ να κάνουν τόσο καυτές εμφανίσεις, αλλά και ο ίδιος, δεν πάει πίσω.

Η αρθρογράφος της Daily Mail Ζαν Μόορ, διερωτάται μέσα από ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί είναι αποδεκτό οι γυναίκες να κοιτούν με λαγνεία έναν άνδρα και όχι το αντίθετο;». Στον απόηχο του #MeToo και με τόσα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν να κάνουν κυρίως με γυναίκες να βγαίνουν καθημερινά στο φως, η διαπίστωση αυτή είναι πράγματι καίρια: τώρα που ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τον θαυμασμό του γυναικείου σώματος μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί μηνύσιμο, ήρθε η σειρά των ανδρών να μετατραπούν σε αντικείμενα του σεξ; Είναι ένας τρόπος φεμινιστικής εκδίκησης αυτός και ένα ηχηρό «έλα στη θέση μου;». Ο χρόνος θα δείξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι βουτιές στη θάλασσα θα αποτελούν από δω και πέρα το καλύτερο σκηνικό φωτογράφισης. Τόσο για τα καλλίγραμμα κορίτσια, όσο και για τα μυώδη αγόρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...