164
|

Πλημμύρισαν δρόμοι στη Γλυφάδα – Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 15:15

Πλημμύρισαν δρόμοι στη Γλυφάδα – Σφοδρή καταιγίδα στην Αττική

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 15:15

Τα νότια προάστια της Αθήνας και τον Σαρωνικό χτύπησε σφοδρή καταιγίδα το μεσημέρι της Τρίτης.

Η καταιγίδα ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι στα βόρεια προάστια και στη συνέχεια κινήθηκε νοτιότερα χτυπώντας με βροχή και χαλάζι τη Γλυφάδα, ειδικά στο τμήμα προς τον Υμηττό.

Δρόμοι στο Ελληνικό και στην Ανω Γλυφάδα μετατράπηκαν σε ποτάμια παρασύροντας, σε μια περίπτωση, ένα επιβατικό αυτοκίνητο.

Φωτογραφία από τους πλημμυρισμένους δρόμους στην Γλυφάδα

https://www.facebook.com/watch/?v=316798302822937

Ισχυρός πυρήνας καταιγίδας βρίσκεται κοντά στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να δίνει ισχυρή βροχόπτωση γύρω από την πόλη. Δείξτε προσοχή όσοι κινείστε στην περιοχή καθώς αν και τοπικά τα φαινόμενα, πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά.Πηγή: Basilis Kostopoulos

Geplaatst door Forecast Weather Greece op Dinsdag 7 juli 2020

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν αστάθεια για το υπόλοιπο της ημέρας την Τρίτη με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις  και αστραπές.

Είχαν προειδοποιήσει μάλιστα για έντονη αστάθεια στην Αττική σήμερα, με φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι.

Σε ισχύ βρίσκεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ.

Εκτός από την Αττική, από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν έντονα η Κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...