244
Μία από τις εικόνες που περιλαμβάνονται στο βίντεο του Μαξίμου για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη | INTIMEnews

Ο «πόλεμος» των σποτ: «Ενωμένοι μπορούμε» το σύνθημα Μητσοτάκη – «Ολα ανάποδα», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 14:32
Μία από τις εικόνες που περιλαμβάνονται στο βίντεο του Μαξίμου για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
|INTIMEnews

Ο «πόλεμος» των σποτ: «Ενωμένοι μπορούμε» το σύνθημα Μητσοτάκη – «Ολα ανάποδα», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2020, 14:32

Ενας χρόνος συμπληρώνεται από την εκλογική νίκη Μητσοτάκη και την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία και το κυβερνητικό επιτελείο ετοίμασε το σχετικό σποτ όπου κυριαρχεί το σύνθημα «Ενωμένοι Μπορούμε».

«Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας», είναι το μήνυμα του Πρωθυπουργού που ευχαριστεί από καρδιάς τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

Διαφορετική, όπως ήταν επόμενο, ήταν η ανάγνωση των πεπραγμένων της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με το γνωστό ειρωνικό ύφος από το προηγούμενο σποτ «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;» για τους δημοσιογράφους που κυνηγούν τα πενηντάρικα που τους πετούν για να λένε πόσο καλός πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και με πρωταγωνίστρια ξανά μία δημοσιογράφο (εντός ή εκτός εισαγωγικών), ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι μέσα σε έναν χρόνο ήρθαν «όλα ανάποδα».

Γα την ΝΔ το μόνο «μαξιλάρι» που υπάρχει, είναι οι εργαζόμενοι και οι μισθοί τους, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. «Η ζοφερή αυτή πραγματικότητα δεν μπορεί να αντιστραφεί, όσα εκατομμύρια κι αν σκορπίσει ο κ. Μητσοτάκης για επικοινωνιακές φιέστες. Μέσα σε έναν χρόνο, γύρισαν όλα ανάποδα: από την ανάπτυξη στην ύφεση κι από τη μείωση της ανεργίας στην εκ νέου εκτόξευσή της», επεσήμανε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...