273
Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος | SOOC

Πέτσας: Φέτος δεν θα ψήσουμε για Πάσχα στο χωριό και τις αυλές μας

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2020, 15:06
Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
|SOOC

Πέτσας: Φέτος δεν θα ψήσουμε για Πάσχα στο χωριό και τις αυλές μας

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2020, 15:06

Μήνυμα-προειδοποίηση προς τυχόν επίδοξους εκδρομείς την περίοδο του Πάσχα, απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά,«δεν θα ψήσουμε το Πάσχα στο χωριό. Θα το γιορτάσουμε σπίτι».

«Καθημερινότητα είναι και η θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, οι παραδόσεις μας. Καθώς πλησιάζουμε το Πάσχα, αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως κάθε χρόνο», σημείωσε στη σχετική του αναφορά του ο κ. Πέτσας για να συμπληρώσει:

«Γιατί φέτος:

– δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό,

– δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας,

– δεν θα επισκεφθούμε τις εκκλησιές μας.

Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε».

«Εχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε. Καμία μέρα, όμως, δεν θα είναι η ίδια τα επόμενα χρόνια, αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε», γι’ αυτό και «μένουμε σπίτι», ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Σε συνέχεια εξάλλου της σχετικής έκκλησης του Πρωθυπουργού (εδώ) προς βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ να καταθέσουν το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού, ο κ. Πέτσας κάλεσε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τα ποσά αυτά», διευκρίνισε, «θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον κορονοϊό». Γιατί, «όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Και ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κλείνοντας, ο Στέλιος Πέτσας δεν παρέλειψε να εκφράσει εκ μέρους της κυβέρνησης τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...