254
Ολα έγιναν για μία γκαζόζα, εξήγησε ο βουλευτής Φωκάς | INTIMEnews

Παρωδία στη Βουλή με Φωκά που πήγε για γκαζόζα (και μετά τουαλέτα)

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 15:25
Ολα έγιναν για μία γκαζόζα, εξήγησε ο βουλευτής Φωκάς
|INTIMEnews

Παρωδία στη Βουλή με Φωκά που πήγε για γκαζόζα (και μετά τουαλέτα)

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 15:25

Η φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης των 145 στη Βουλή συνεχίστηκε με νέο επεισόδιο την Τετάρτη στη Βουλή.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΑΣΕΠ, που διεκόπη άρον άρον την Τρίτη από τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο μποστά στο κίνδυνο καταψήφισής του.

Η όλη εμπλοκή ξεπεράστηκε τελικά με την απόφαση να διεξαχθεί εκ νέου ονομαστική ψηφοφορία, τα όσα προηγήθηκαν ωστόσο, μόνο εικόνα νομοθετικού σώματος δεν εξέπεμψαν.

Οπως προαναφέρθηκε το όλο πρόβλημα ξεκίνησε την  Τρίτη με  την ψηφοφορία επι της αρχής. Οταν ήρθε η σειρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο αντιπρόεδρος της Βουλής διαπίστωσε ότι έλειπε ο εισηγητής του κόμματος (και άρτι προσχωρήσας) Αριστείδης Φωκάς (είχε ταχθεί υπέρ επί της αρχής).

Ο Μάκης Βορίδης από τη ΝΔ έθεσε αμέσως ζήτημα πλειοψηφίας και  μπροστά στον κίνδυνο να μην περάσει το νομοσχεδίο, ο κ. Βαρεμένος διέκοψε τη διαδικασία εν μέσω αντιδράσεων από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Το ίδιο αλαλούμ επαναλήφθηκε και το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Αριστείδη Φωκά να παίρνει τον λόγο και χωρίς ίχνος ντροπής να δικαιολογεί την απουσία του (χθες) λέγοντας ότι είχε πάει να πιει μία γκαζόζα…

«Ξεκινάει η ψηφοφορία και εκείνη τη στιγμή Για το λόγο ότι είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο, πήγα στην τουαλέτα. Που το προβλέπει ο Κανονισμός να σταματά η διαδικασία;» διερωτήθηκε.

Με άλλα λόγια ο κ. Φωκάς υποστήριξε ότι θα έπρεπε να τον περιμένουν για να συνεχιστεί η διαδικασία.

«Ηταν ανεπίτρεπτο η διαδικασία να σταματήσει και να πάμε σε ονομαστική. Αυτό που κάνατε χθες είναι για γέλια», τόνισε ο εισηγητής των ΑΝΕΛ προκαλώντας όμως μόνο τα γέλια των συναδέλφων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...