167
Οι δηλώσεις Τσίπρα προκάλεσαν νέα σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο της ΝΔ | Facebook

Μητσοτάκης: Ανάξιος πρωθυπουργός ο Τσίπρας, διχάζει τον λαό

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 12:31
Οι δηλώσεις Τσίπρα προκάλεσαν νέα σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο της ΝΔ
|Facebook

Μητσοτάκης: Ανάξιος πρωθυπουργός ο Τσίπρας, διχάζει τον λαό

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2019, 12:31

Οι υποτιμητικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για τους πολίτες που διαδήλωσαν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών (τους οποίους και «τσουβάλιασε» συλλήβδην ως ακροδεξιούς και άμυαλους) προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Τσίπρα, αποκαλώντας τον «ανάξιο πρωθυπουργό μειοψηφίας» που το μόνο που κάνει, είναι να να διχάζει τον λαό.

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για τις προσβλητικές αναφορές του κ. Τσίπρα προς τους Έλληνες πολίτες

Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει. Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει.

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Woensdag 30 januari 2019

«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε στη σχετική δήλωση του ο κ.Μητσοτάκης για να συμπληρώσει:

«Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει».

 «Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει», κατέληξε στη δήλωσή του ο αρχηγός της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...