389
Ο Νίκος Παππάς θέλησε να διευκρινίσει ότι από το 2016 ο Πετσίτης δεν ήταν πια μαζί του, ενώ επέμεινε πως για όλα φταίει η αντιπολίτευση | INTIMEnews

Παππάς: Ιδιώτης ο Πετσίτης, από το 2016 δεν είναι συνεργάτης μου

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 13:57
Ο Νίκος Παππάς θέλησε να διευκρινίσει ότι από το 2016 ο Πετσίτης δεν ήταν πια μαζί του, ενώ επέμεινε πως για όλα φταίει η αντιπολίτευση
|INTIMEnews

Παππάς: Ιδιώτης ο Πετσίτης, από το 2016 δεν είναι συνεργάτης μου

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 13:57

Η επιχείρηση του Μαξίμου «δεν ξέρω τον Μανώλη Πετσίτη» περνά στη δεύτερη φάση της, μετά τα νέα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο μυστικοσύμβουλος «Μανόλο» κυκλοφορούσε με χαρακτηριστική άνεση στους διαδρόμους του Μαξίμου.

Ετσι, τέσσερις μήνες μετά το αμήχανο «καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο» (στην πρώτη του αντίδραση για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση), ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έρχεται να απαρνηθεί ξανά τον παιδικό του φίλο και να δηλώσει πως δεν είναι συνεργάτης του!

Κληθείς να σχολιάσει τα τελευταία δημοσιεύματα για τις αδικαιολόγητα υψηλές εισροές χρημάτων στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, ο κ. Παππάς προσπάθησε να αποβάλει κάθε πολιτική χροιά στην υπόθεση, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για «συναλλαγές ιδιωτών».

«Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 88,6, και πιστός στη γνωστή τακτική του, επιτέθηκε στην αντιπολίτευση που -όπως σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζουν από το Μαξίμου- διογκώνει το θέμα για λόγους προεκλογικής σκοπιμότητας.

Αυτή τη φορά απέδωσε τις νέες αποκαλύψεις σε «φθηνούς αντιπερισπασμούς» στους οποίους επιδίδεται η αντιπολίτευση προκειμένου να τραβήξει τα φώτα από τις δικαστικές εξελίξεις με τα θαλλασοδάνεια των κομμάτων (σ.σ. σε μία ακόμη απόδειξη ότι η συγκυρία που ανακοινώθηκαν οι ποινικές διώξεις μόνο τυχαία δεν ήταν).

«Ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση», θέλησε να διευκρινίσει και επέμεινε πως δεν ήταν συνεργάτης του. Ασχετα βέβαια αν ο φωτογραφικός φακός και οι κάμερες τον διαψεύδουν.

Oσο για το αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ανοίξουν και οι δικοί του λογαριασμοί, ο υπουργός αρκέστηκε να πει ότι «καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες, (εμείς όμως) διαβιούμε με απολύτως καθαρό τρόπο».

Κατά τα άλλα ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι  οι (εθνικές) εκλογές «θα γίνουν Σεπτέμβρη» (και όχι Οκτώβριο), «όποιο και είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Εκτίμηση του μάλιστα ήταν πως «οι ευρωεκλογές θα παράξουν οριακό πολιτικό αποτέλεσμα» και «όσοι κατασκευάζουν μια εικόνα καλπάζουσας ΝΔ θα διαψευστούν», γι’ αυτό όπως είπε, «χάνουν την ώρα τους όσοι προσπαθούν να παίξουμε σενάρια πρόωρων εκλογών».

ΝΔ: Πώς μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ο Πετσίτης;

Η Νέα Δημοκρατία ωστόσο επιμένει να ζητεί εξηγήσεις,  με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του κόμματος, Γιάννη Μαστρογεωργίου, να ρωτά «με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε στο Μαξίμου» ο Μανώλης Πετσίτης και «ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...