263
H καλλίγραμμη κόρη του Ζόραν Ζάεφ, Αλεξάνδρα | Instagram

«That’s life Zoran»: Η ατάκα του Τσίπρα στον Ζάεφ για την καλλονή κόρη του

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 11:37
H καλλίγραμμη κόρη του Ζόραν Ζάεφ, Αλεξάνδρα
|Instagram

«That’s life Zoran»: Η ατάκα του Τσίπρα στον Ζάεφ για την καλλονή κόρη του

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 11:37

Τόσο η σέλφι κατά την επίσημη υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια από τον Ζόραν Ζάεφ, όσο και οι αγκαλιές και τα χαμόγελα μεταξύ των δύο πρωθυπουργών μπροστά στον φωτογραφικό φακό, είχαν σκοπό να βγάλουν προς τα έξω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι το μόνο που συνδέει τους δύο πρωθυπουργούς, αλλά μέσα από τη διαδικασία ψήφισής της οικοδομήθηκε μία αληθινή φιλία.

Στο εγκάρδιο αυτό κλίμα ήταν και η συνομιλία που είχαν στο γραφείο του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, με τον Ζόραν Ζάεφ να δείχνει στον έλληνα ομόλογό του φωτογραφίες της οικογένειάς του, ανάμεσά τους και της εντυπωσιακής 24χρονης κόρης του.

«Αυτή είναι η κόρη μου, Αλεξάνδρα», είπε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός της γείτονος δείχνοντας μία από τις φωτογραφίες της που έχει στο γραφείο του, για να τον «ενημερώσει» στη συνέχεια, στο ίδιο πάντα χαλαρό στυλ, ότι «έχει και boyfriend» (στη φωτογραφία κάτω η Αλεξάδνρα Ζάγιεβα μαζί με τον σύντροφό της).

«That’s life Zoran», τού απάντησε εκείνος με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπό του

Η καλλονή Αλεξάνδρα Ζάγιεβα είναι λάτρης της Ελλάδας και ειδικά της Χαλκιδικής, την οποία επισκέπτεται συχνά για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Την αγάπη της για τις ομορφιές της Χαλκιδικής την έχει εκφράσει επανειλημμένως με αναρτήσεις στον ιδιαίτερα «πλούσιο» λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Το περασμένο καλοκαίρι η όμορφη Αλεξάνδρα έδειξε μάλιστα να ασπάζεται το θεσσαλονικιώτικο δόγμα «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», με μία φωτογραφία από το Πολύχρονο την οποία μοιράστηκε με τους χιλιάδες (για την ακρίβεια 26.000) followers της (ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της από τις διακοπές της στη χώρα μας).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...