278
Ο Μάρκος Μπόλαρης και οι «πέτρες του σκανδάλου», Θωμαρίτα Καλδάρα (αριστερά) και Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου | CreativeProtagon

Ο Μπόλαρης απαντά για τα «κορίτσια του»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 12:35
Ο Μάρκος Μπόλαρης και οι «πέτρες του σκανδάλου», Θωμαρίτα Καλδάρα (αριστερά) και Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου
|CreativeProtagon

Ο Μπόλαρης απαντά για τα «κορίτσια του»

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2019, 12:35

Μία καλλονή στο γραφείο είναι τύχη, δύο όμως; Σύμπτωση ή μοτίβο εργασιακών σχέσεων; Πολλά τα ερωτήματα που προέκυψαν από τις επιλογές του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος εμφανίστηκε να έχει στο γραφείο του, όχι μόνο την γνωστή πια –και ιδιαίτερα αποκαλυπτική στα social media– γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, αλλά και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα-Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου.

Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε με την κυρία Καλδάρα, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να παραιτηθεί και να επιστρέψει στην οργανική της θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε γνωστό ότι ο κ. Μπόλαρης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς, της οποίας την πρόσληψη είχε υπογράψει ο τότε αν. υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η κυρία Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του κ. Μπόλαρη στις 7 Ιανουαρίου 2019, περίπου όταν αποσπάστηκε στο υφ. Εξωτερικών και η κυρία Καλδάρα.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν και πάλι πολλά ενώ αρκετά δημοσιεύματα επέκριναν τις επιλογές του υφυπουργού, στις οποίες εκ πρώτης όψεως είναι ευδιάκριτη μια ροπή προς το ωραίο.

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία “ε”» ήταν η απάντηση του κ. Μπόλαρη, ο οποίος εκλήθη την Τετάρτη να δώσει εξηγήσεις: «Το πρώτο είναι η Εργατικότητα, το δεύτερο είναι η Εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με Επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Και συνεχίζοντας: «Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...