299
«Ποιος Πετσίτης τώρα... αυτά είναι σκανδαλολογίες της ΝΔ», είπε ο Νίκος Παππάς και υποστήριξε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων! | INTIMEnews

Ο Νίκος Παππάς για τον παιδικό του φίλο Πετσίτη: «Καλύτερα να σας τα πει ο ίδιος»

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:23
«Ποιος Πετσίτης τώρα... αυτά είναι σκανδαλολογίες της ΝΔ», είπε ο Νίκος Παππάς και υποστήριξε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων!
|INTIMEnews

Ο Νίκος Παππάς για τον παιδικό του φίλο Πετσίτη: «Καλύτερα να σας τα πει ο ίδιος»

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 16:23

«Καλύτερα να σας τα πει ο ίδιος» ήταν  η αμήχανη απάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το μπαράζ αποκαλύψεων σχετικά με τον παιδικό του φίλο, Μανώλη Πετσίτη, που από σερβιτόρος εκτινάχθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ σε υψηλόβαθμο μυστικοσύμβουλο της κυβέρνησης με απολαβές δεκάδων χιλιάδων ευρώ για αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής καθήκοντα που επιτελούσε εντός και εκτός του κυβερνητικού μηχανισμού.

Όπως παραδέχθηκε ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του στην πάντα φιλόξενη για τα κυβερνητικά στελέχη συχνότητα του ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο πολυπράγμων Πετσίτης είναι φίλος του παιδιόθεν, αλλά για την προσωπική του ραγδαία ανέλιξη «είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει».

Κατά τα άλλα, για όλα φταίει η σκανδαλολογία της Νέας Δημοκρατίας διότι, όπως απτόητος βγήκε να πει, «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων»!

«Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα», σχολίασε χαρακτηριστικά για την ανάδειξη του θέματος από τον αντιπολιτευόμενο Τύπο. «Εχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για το σκάνδαλο με τα χρέη της ELFE (εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη στην οποία μάλιστα εμφανίζεται να εργάζεται ο Μανώλης Πετσίτης) προς τη ΔΕΠΑ, ο υπουργός παρατήρησε πως  η ΝΔ «έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς  είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως».

«Τα άλλα», συμπλήρωσε, είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις … σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...