187
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος | Intimenews/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν φίλο τον Πετσίτη, ζητά ο Σάκης Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 10:15
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος
|Intimenews/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Να δώσουν εξηγήσεις όσοι είχαν φίλο τον Πετσίτη, ζητά ο Σάκης Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2019, 10:15

Στην υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη αναφέρθηκε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, καλώντας να δώσουν εξηγήσεις όσοι «είχαν στενό φίλο μέχρι τώρα» τον πολυπράγμονα σύμβολου του Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 είπε ακόμη ειδικά για τον Νίκο Παππά ότι ο υπουργός «έχει ανακοινώσει ότι η σχέση έχει διαταραχθεί εδώ και καιρό και δεν ήταν στο στενό του περιβάλλον».

Ο βουλευτής είπε ακόμη για τον Πετσίτη ότι «αν αυτός εκμεταλλεύτηκε τις στενές σχέσεις που είχε για κάποιο διάστημα με κυβερνητικά στελέχη πρέπει να το εξετάσουμε».

Σε ό,τι αφορά την οικονομία και με αφορμή την ετήσια έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής παραδέχθηκε ότι «είναι πολύ υψηλά τα πλεονάσματα» που έχει υπογράψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας το λέει εδώ και καιρό ότι πρέπει να πέσουν τα υψηλά πλεονάσματα» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε τέλος και την ανακοίνωση για το δώρο Πάσχα, λέγοντας ότι «ακόμα και σε μια ανακοίνωση που έγινε πρόωρα για δώρο το Πάσχα, ο Τσακαλώτος εκ μέρους του επιτελείου έθεσε τα πράγματα στη σωστή του βάση ότι θα κάνουμε εκείνα που δεν θα εκτροχιάζουν τον προϋπολογισμό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...