269
Κλαρινιτζής σε πανηγύρι στο Βρίστοβο Ιωαννίνων |

Παπαθανάσης: Καλύτερα κλαρίνο στην καρέκλα παρά στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 17:01
Κλαρινιτζής σε πανηγύρι στο Βρίστοβο Ιωαννίνων
|

Παπαθανάσης: Καλύτερα κλαρίνο στην καρέκλα παρά στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 17:01

«Καλύτερα κλαρίνο στην καρέκλα, παρά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενός νοσοκομείου».

Με τη φράση του αυτή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, θέλησε να καταδείξει την ανάγκη προσαρμογής στους νέους κανόνες και τις νέες απαιτήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας που θα ισχύσουν ακόμα και στα πανηγύρια αυτό το καλοκαίρι λόγω κορονοϊού.

Ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον «Real FM» (εδώ) για τη νέα πραγματικότητα των μέτρων σε συναυλίες και πανηγύρια, ο υφυπουργός υπενθύμισε ότι το ίδιο ασυνήθιστα ήταν και τα μέτρα που επιβλήθηκαν στα κομμωτήρια, αλλά πλέον έχουν γίνει καθημερινότητα.

«Ετσι», είπε, «θα πρέπει αυτό το καλοκαίρι, δεν θα είναι για πάντα, να ακούσουμε τους κανόνες για τον κορονοϊό ώστε να περάσουμε ωραία και να βγούμε στην απέναντι όχθη όταν τελειώσει αυτή η κρίση. Επομένως είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε, κλαρίνο στην καρέκλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υφυπουργός αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι τα παραδοσιακά πανηγύρια στα χωριά.

Οπως εξήγησε, δεν προβλέπεται η παρουσία ορθίων, παρά μόνο καθήμενων, με άλλα λόγια πάνε οι χοροί και οι γύρες…

Εν όψει τριημέρου εξάλλου, ο κ. Παπαθανάσης έδειξε να κατανοεί τη λαχτάρα του κόσμου για την πρώτη θερινή απόδραση

«Καταλαβαίνω το πρόβλημα με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αλλά περάσαμε τριήμερα και Πάσχα κλεισμένοι στο σπίτι, ας κάνουμε λίγο υπομονή, νομίζω ότι πάμε πολύ καλά», εκτίμησε.

Στη ίδια συνέντευξή του, ο Νίκος Παπαθανάσης επιβεβαίωσε ότι στις 15 Ιουνίου ανοίγουν κανονικά και οι οίκοι ανοχής. Τα σχετικά υγειονομικά μέτρα – σημείωσε-  θα ανακοινωθούν, τα επεξεργάζεται η επιτροπή και θα ανακοινωθούν με τη σειρά τους και αυτά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...