219
Ερχεται η Μπιγιονσέ, κάντε την προσευχή σας... | youtube

Πάμε στη Θεία Λειτουργία, τραγουδάει η… Μπιγιονσέ!

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 22:23
Ερχεται η Μπιγιονσέ, κάντε την προσευχή σας...
|youtube

Πάμε στη Θεία Λειτουργία, τραγουδάει η… Μπιγιονσέ!

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 22:23

Το ντεμπούτο έγινε στο Σαν Φρανσίσκο τον Απρίλιο του περασμένου έτους, όπου η Μπιγιονσέ κατάφερε να «μαζέψει» στη λειτουργία πληθυσμό 900 πιστών, το απόγευμα μίας Τετάρτης. Φυσιολογικά στον καθεδρικό ναό συγκεντρώνονταν μέχρι 50 άτομα. Αρα ρεκόρ!

Τώρα, η διάσημη τραγουδίστρια θα βρεθεί στην πρώτη Πρεσβυτεριανή Εκκλησία του Μπρούκλιν, όπου θα συμμετέχει στη λειτουργία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη ζωή, τους στίχους και τη μουσική της.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή της στην Πρεσβυτεριανή Εκκλησία του Σεν Τζέιμς στο Χάρλεμ.

Η 38χρονη δεν επισκέπτεται τις εκκλησίες για να αποθεωθεί από το κοινό της, αλλά για να ακούσει την Ιστορία της Μπιγιονσέ και τα τραγούδια της, ως εναλλακτική τής παραδοσιακή χριστιανικής λατρείας, όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου.

Η Μπιγιονσέ απέκτησε τη φήμη της ως τραγουδίστρια του γκρουπ Destiny’s Child, όμως με την απογείωση της σόλο καριέρας της, έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ μουσικής παγκοσμίως.

Η λειτουργία της θα έχει επίσης χορεύτριες, τραγουδίστριες, αλλά και κήρυγμα με ερωτήσεις και απαντήσεις για τη φυλή και το φύλο μεταξύ των Αφροαμερικανών.

Η ιδέα για τις εκκλησιαστικές ατραξιόν της Μπιγιονσέ ήταν της αιδεσιμότατης Γιολάντα Νόρτον από το Σαν Φρανσίσκο.

Και φυσικά είναι ένας τρόπος για να συγκεντρωθούν χρήματα, αφού οι εκκλησίες είναι αυτόνομα οικονομικά ιδρύματα και αν δεν «φέρουν» πιστούς, άρα και χρήματα, μπαίνει λουκέτο. Δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...