316
Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση: ένα ζευγάρι που μοιράζεται την αγάπη του για την ενόργανη γυμναστική | Instagram

Οταν ο Πετρούνιας ήθελε να… φυγαδεύσει τη Μιλλούση από το «Nomads»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 16:00
Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση: ένα ζευγάρι που μοιράζεται την αγάπη του για την ενόργανη γυμναστική
|Instagram

Οταν ο Πετρούνιας ήθελε να… φυγαδεύσει τη Μιλλούση από το «Nomads»

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 16:00

Εκείνος είναι αποδεδειγμένα ο απόλυτος κυρίαρχος των κρίκων παγκοσμίως, στην ενόργανη γυμναστική. Εκείνη, αποχαιρέτησε πρόσφατα την ενεργό δράση στην ενόργανη, ύστερα από σημαντικές διακρίσεις, κυρίως στην αγαπημένη της δοκό ισορροπίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι ζευγάρι στη ζωή και σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης στην εκπομπή «The 2night Show» (ΑΝΤ1) και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι είχε ανησυχήσει σοβαρά για την εικόνα της Βασιλικής, όταν εκείνη συμμετείχε στο περσινό «Nomads».

View this post on Instagram

Πέρασαν λίγες μέρες…αλλά τώρα πρόλαβα να γράψω γι αυτή την υπέροχη βραδιά βράβευσης του ΠΣΑΤ. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για μένα καθώς πήρα ένα βραβείο που δηλώνει ότι άφησα κάτι πολύ σημαντικό πίσω μου…"προσφορά και ήθος"σας ευχαριστώ!!Άλλη μια φορά,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια!!Πολλά συγχαρητήρια στους καλύτερους αθλητές που βραβεύτηκαν και φυσικά στον κύριο δίπλα μου @eleftherios_petrounias που σπάει όλα τα ρεκόρ❣❣ . . #thankyou #thankful #happymoments #happy #psat #awards

A post shared by Vasiliki Millousi OLY (@vasilikimillousi) on

«Θα πω κάτι που θα το πω για πρώτη φορά, αλλά δεν γίνεται να μην το πω. Εχει να κάνει με τον Λευτέρη και τη Βασιλική, όπως ζούσα εγώ τη Βασιλική στο “Nomads”. Κάποια στιγμή αγχώθηκες και κατανοητό. Αγχώθηκες πώς ένας αθλητής ή μια αθλήτρια με πέντε, δέκα περιστατικά που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα παιχνίδι, όπως το άγχος σου σαν αθλητής ήταν να προστατεύσεις τη Βασιλική. Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δημιουργήσει τόσο κακές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να πάει να κλειστεί σε ένα παιχνίδι για ένα μήνα και ένα στράβωμα, μια κακή συνεννόηση, ένας καβγάς με κάποιον πολύ συμπαθή ή ο,τιδήποτε άλλο, να καταστρέψει όλο του το προφίλ που έφτιαχνε 30 χρόνια στη ζωή του. Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και πολλές φορές να φτάσεις στο σημείο να πάρεις τηλέφωνο, να κάτι που το λέω για πρώτη φορά, και να πεις “παιδιά, προσοχή στη Βασιλική, μην χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Τα λέω σωστά;» είπε ο παρουσιαστής, ωθώντας τον πρωταθλητή να κάνει τη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε παραπάνω ο Αρναούτογλου, λέγοντας πως αν πήγαινε κάτι στραβά στο ριάλιτι επιβίωσης, θα έφτανε ως τις Φιλιππίνες για να την πάρει με το αεροπλάνο και να φύγουν.

«Ναι, εντάξει, το είπα λίγο λιγότερο ευγενικά. Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε», ανέφερε ο χρυσός ολυμπιονίκης με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...