223
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εικόνες από τα γυρίσματα με «επεισόδια» στο Σύνταγμα

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2019, 13:12
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εικόνες από τα γυρίσματα με «επεισόδια» στο Σύνταγμα

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2019, 13:12

Κλούβες, ΜΑΤ, διαδηλωτές με πλακάτ και άγριες «μάχες» ανάμεσα τους: αυτό είναι το «σκηνικό» (μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά…) που στήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be Murdered», για την οποία γίνονται γυρίσματα εκεί από το πρωί της Κυριακής.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος έχουν κλείσει από τις 6 τα ξημερώματα και πολλοί περαστικοί ενθουσιασμένοι στέκονται και παρακολουθούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα. Θα επαναληφθούν και την Καθαρή Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και στην Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, ίσχυσαν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00΄ – 18.00′, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
– Πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News