208
Εκτός από «μηχανή» παραγωγής γκολ, ο Ντιέγκο τελικά υπήρξε εξίσου... παραγωγικός και ως πατέρας | Reuters

Ο Μαραντόνα έχει ακόμη τρία παιδιά και τον τρολάρει μέχρι και η… κόρη του

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2019, 11:24
Εκτός από «μηχανή» παραγωγής γκολ, ο Ντιέγκο τελικά υπήρξε εξίσου... παραγωγικός και ως πατέρας
|Reuters

Ο Μαραντόνα έχει ακόμη τρία παιδιά και τον τρολάρει μέχρι και η… κόρη του

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2019, 11:24

Στην Κούβα θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, προκειμένου, όπως ανακοίνωσε στα ΜΜΕ της Αργεντινής ο δικηγόρος του, να αναγνωρίσει τα τρία παιδιά που απέκτησε στο νησί της Καραϊβικής στο διάστημα μεταξύ 2000-2004.

Ο δικηγόρος του Ντιέγκο, Ματίας Μόρλα, είπε ότι ο άλλοτε κορυφαίος άσος – που αυτή την εποχή είναι τεχνικός διευθυντής της μεξικανικής ομάδας Ντοράντος ντε Σιναλόα – θα ταξιδέψει στην Κούβα γύρω στο καλοκαίρι, όπου θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

«Θα κάνουμε τα τεστ DNA. Είναι παιδιά από διαφορετικές γυναίκες και ο Ντιέγκο θα τα αναγνωρίσει όταν θα επιστρέψει στην Κούβα», υποστήριξε ο Μόρλα στην εφημερίδα της Αργεντινής, «Clarin».

Πρόσθεσε ακόμη ότι βρισκόταν ήδη σε επαφή με τα παιδιά, χωρίς να ταυτοποιήσει κάποιο από αυτά.

Ο Μαραντόνα έζησε τέσσερα χρόνια στην Αβάνα, από το 2000 μέχρι τα τέλη του 2004, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και ειδικότερα στην κοκαΐνη.

Ο 58χρονος Αργεντίνος έχει ήδη πέντε παιδιά με διαφορετικές γυναίκες.

Αυτό σημαίνει πως ο παλαίμαχος παίκτης θα φτάσει συνολικά τα οκτώ παιδιά, μια αποκάλυψη που έσπευσε να «τρολάρει» η κόρη του, Τζανίνα, η οποία με ανάρτηση της στο instagram γράφει με χιούμορ ότι «Πλέον, μας λείπουν ακόμη τρεις για να φτιάξουμε ενδεκάδα».

Η ανάρτηση της Τζανίνα