215
Οι αφίσες που κατέβηκαν την Κυριακή ήταν για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (φωτογραφία από παλαιότερη αφισοκόλληση του Περισσού σε κάδους απορριμμάτων) | INTIMEnews

Ο Χαρδαλιάς ξήλωσε (και) τις αφίσες του ΚΚΕ

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2024, 10:16
Οι αφίσες που κατέβηκαν την Κυριακή ήταν για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (φωτογραφία από παλαιότερη αφισοκόλληση του Περισσού σε κάδους απορριμμάτων)
|INTIMEnews

Ο Χαρδαλιάς ξήλωσε (και) τις αφίσες του ΚΚΕ

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2024, 10:16

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής κατέβασαν το βράδυ της Κυριακής τις αφίσες του ΚΚΕ που τοποθέτησαν σε κεντρικές λεωφόρους, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος για το συλλαλητήριο της Δευτέρας στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, με εντολή του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά, ξηλώθηκαν οι αφίσες από τη Λεωφόρο Συγγρού και από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που τοποθετήθηκαν τη νύχτα.

Οπως επισημαίνεται, πρόκειται για το τρίτο… «κρούσμα» αφισορρύπανσης, καθώς έχει προηγηθεί η παράνομη αφισοκόλληση από το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου και του ΛΑΟΣ, Φίλιππο Καμπούρη, αλλά και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα τα συνεργεία της Περιφέρειας είχαν επιδοθεί σε έναν ιδιότυπο… «κλεφτοπόλεμο», τις προηγούμενες εβδομάδες, με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επανατοποθετούσαν κάθε βράδυ τις παράνομες αφίσες.

Για αμφότερες τις περιπτώσεις, υπογραμμίζεται από την Περιφέρεια Αττικής, έχουν ήδη επιβληθεί τα ανώτατα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος.

«Η αθλιότητα που αφορά την αυθαιρεσία απέναντι στο αστικό περιβάλλον συνεχίζεται», ανέφεραν σχετικά συνεργάτες του Νίκου Χαρδαλιά, ξεκαθαρίζοντας ότι ο περιφερειάρχης δεν πρόκειται να επιτρέψει καμία έκπτωση στο θέμα αυτό.

«Ο νόμος δεν έχει κομματικό πρόσημο. Και σε αυτά τα ζητήματα ο κ. Χαρδαλιάς δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζοντας ότι –και σε αυτή την περίπτωση– οι… «καμπάνες» θα είναι βαριές και τα προβλεπόμενα πρόστιμα θα επιδοθούν κανονικά. «Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν», διεμήνυσαν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...