369
Το αχώριστο δίδυμο Λυμπερόπουλου - Σπίρτζη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν ο υπουργός προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου στη δικαστική διαμάχη με την ΒΕΑΤ | SOOC

O Θύμιος (Λυμπερόπουλος) εκδηλώνεται: Οι ταξιτζήδες στηρίζουν Τσίπρα – Νοτοπούλου!

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 12:18
Το αχώριστο δίδυμο Λυμπερόπουλου - Σπίρτζη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν ο υπουργός προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου στη δικαστική διαμάχη με την ΒΕΑΤ
|SOOC

O Θύμιος (Λυμπερόπουλος) εκδηλώνεται: Οι ταξιτζήδες στηρίζουν Τσίπρα – Νοτοπούλου!

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 12:18

Μόλις ένα 24ωρο μετά τις αγκαλιές με τον Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωση ότι θα κατέβει μέχρι και υποψήφιος στις εκλογές αν του το ζητήσει ο αρχηγός (του ΣΥΡΙΖΑ), ο Θύμιος Λυμπερόπουλος έδωσε το παρών σε  συγκέντρωση που οργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον υπουργό Υποδομών -και φίλο και συμπαραστάτη του μέχρι και στο δικαστήριο– Χρήστο Σπίρτζη. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η ιντερνετική πλατφόρμα του υπουργείου Μεταφορών για τη λειτουργία των οχημάτων τύπου VAN που εκτελούν μεταφορές επιβατών.

Εκεί οι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών ταξί Θεσσαλονίκης, μαζί με τον πρόεδρο της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) Θύμιο Λυμπερόπουλο, δήλωσαν πίστη (και στήριξη) στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου!

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, αυτούς που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές και την UBER. Θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης», βροντοφώναξε ο «κόκκινος» πια Θύμιος,  καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες συναδέλφους του που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Με τον τρόπο αυτόν απάντησε στην προτροπή του υπουργού Υποδομών «να κάνουν (οι ταξιτζήδες) τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα, που στάθηκε στο πλευρό τους, και της Κατερίνας Νοτοπούλου που είναι νέο πρόσωπο με όραμα για τη Θεσσαλονίκη»…

«Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε», τούς είπε ο Χρήστος Σπίρτζης: «Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του».

«Για μας δεν υπάρχουν διλήμματα και συναισθηματισμοί. Υπάρχει ο αγώνας για τις οικογένειές μας για τον κλάδο μας για τις ζωές μας κι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν δίπλα μας, πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για να μας στηρίξουν, στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ που σπιλώνουν από το 2011 τον αγώνα για την επιβίωσή μας», υποστήριξε στην πύρινη παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...