275
Ο Παύλος Πολάκης σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη Βουλή. Τώρα από την Κουμουνδούρου απειλούν ότι αν ο συγκεκριμένος προβεί σε εξαλλοσύνες θα φταίει η ΝΔ! | George Vitsaras / SOOC

Το ύφος Πολάκη υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ: απειλεί τον Πρωθυπουργό για την Προανακριτική!

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2019, 15:42
Ο Παύλος Πολάκης σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη Βουλή. Τώρα από την Κουμουνδούρου απειλούν ότι αν ο συγκεκριμένος προβεί σε εξαλλοσύνες θα φταίει η ΝΔ!
|George Vitsaras / SOOC

Το ύφος Πολάκη υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ: απειλεί τον Πρωθυπουργό για την Προανακριτική!

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2019, 15:42

Το κλίμα έχει εκτραχυνθεί. Ενώ η Προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κλήθηκε να συζητήσει το αίτημα της κυβερνητικής πλειοψηφίας για εξαίρεση από την Επιτροπή του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου –καθώς αμφότεροι είναι και μάρτυρες στην υπόθεση της καταγγελλόμενης «σκευωρίας» της Novartis– ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας!

Κατ΄ουσίαν η Κουμουνδούρου υιοθετεί και πάλι όχι μόνο το πολάκειο ύφος αλλά εργαλειοποιεί τη συμπεριφορά του αμετροεπή βουλευτή Χανίων —ήταν αυτός άλλωστε που είχε απειλήσει πρόσφατα λέγοντας «μόνο σηκωτούς θα μας πάρετε από εδώ μέσα» (εδώ).

Και τώρα, από τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν αυτήν την απειλή του κ. Πολάκη για σόου, προκειμένου να απειλήσουν με τη σειρά τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι θα ακολουθήσει», δηλαδή θα είναι ο Πρωθυπουργός υπεύθυνος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Ολα αυτά θα συμβούν, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, αν επιμείνει η κυβερνητική πλειοψηφία στην εξαίρεση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου (ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, είχε πάει στον Αρειο Πάγο λίγες ώρες προτού ο κ. Παπαγγελόπουλος «αποφανθεί» για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους) και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας από την Επιτροπή που διερευνά τους χειρισμούς του πρώην αν. υπουργού Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανέφεραν «πηγές» της Κουμουνδούρου, «αν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρήσει την πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά μεθόδευση προκειμένου να εξαιρεθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την προανακριτική επιτροπή, θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι θα ακολουθήσει».

«Η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν πρόκειται ούτε να το αποδεχθούν ούτε να το νομιμοποιήσουν», συμπλήρωσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτώντας το κλίμα, λίγο προτού συνέλθει η Επιτροπή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...