282
To υπόλοιπο του λογαριασμού του Ροναλντίνιο φαίνεται ασύμβατο με το lifestyle... | Ronaldinho Gaúcho/Facebook

O Ροναλντίνιο έχει μόλις… 6 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2018, 12:58
To υπόλοιπο του λογαριασμού του Ροναλντίνιο φαίνεται ασύμβατο με το lifestyle...
|Ronaldinho Gaúcho/Facebook

O Ροναλντίνιο έχει μόλις… 6 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2018, 12:58

Εχει ο Ροναλντίνιο όντως μόλις έξι ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό;

Είναι όντως σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση ο άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη;

Αυτό αναρωτιέται η ιταλική Corriere φέρνοντας στο φως ένα δημοσίευμα της βραζιλιάνικης UOL Esporte πως κάτι τέτοιο έχει προκύψει από έρευνα των εφοριακών αρχών της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος αστέρας κρίθηκε ένοχος επειδή δεν πλήρωσε ένα πρόστιμο δυο εκατ. ευρώ για οικοδομικές παραβάσεις καθώς κατηγορήθηκε ότι μαζί με τον αδελφό του (κι ατζέντη του), Ασις, προχώρησαν σε κατασκευή έργων σε προστατευμένη για περιβαλλοντικούς λόγους περιοχή.

Για την είσπραξη του προστίμου λοιπόν, οι Αρχές της Βραζιλίας μπήκαν στους λογαριασμούς του, βρίσκοντας μόλις 24,63 ρεάλ, δηλαδή κάτι λιγότερο από έξι ευρώ.

Ο αριθμός αυτός, όμως, φαίνεται ασύμβατος με το κινήσεις και το lifestyle του Ροναλντίνιο, ενός ανθρώπου που μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες ταξίδεψε στην Κίνα και στην Ιαπωνία για τις διαφημιστικές υποχρεώσεις του με τις εταιρείες που είναι συμβεβλημένος, όπως η Nike που πρόσφατα λάνσαρε μια σειρά παπουτσιών με το όνομά του, η οποία θα έπρεπε –λογικά κι εύλογα- να του αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Σε κατάστημα Nike στην Ιαπωνία για να διαφημίσει την εταιρεία

Είναι προφανές ότι ο Ροναλντίνιο δεν έχει μόνο έξι ευρώ στην τράπεζα αλλά, πιθανότατα, έχει… «παρκάρει» τα χρήματά του σε τράπεζες εκτός Βραζιλίας.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, του αφαιρέθηκε και το διαβατήριο –κι όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρο, τον οποίο ο Ροναλντίνιο υποστήριξε σθεναρά.

Για το λόγο αυτό η Μπαρσελόνα εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποσύρει από ποδοσφαιρικό πρέσβη της στη Ν. Αμερική.

Όπως και να’ χει πάντως… ο άλλοτε κραταιός αθλητής βρίσκεται πλέον υπό το μικροσκόπιο των αρχών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...